Здравеите колеги потарсих в тарсачкато но не намерих отгоеор на вапроса ми. Таи вапроса ми е следния ако изласкам желязна джанта до блясак с какво мога да я полирам и после да я прасна да си остане блясака,и ще станели изобщо и дали ще стои като полирана аломин джанта поне горе долу като нея? ПП- с железни джанти карам щото карането ми е малко несаигасаско и не намалям мн мн по дупките . Благодаря предварително
Според мен една желязна джанта както и да се изчисти до метал, с каквото и после да се лакира, не моге да изглежда като алуминиева. Миналата есен се занимавах с моите на зимните гуми. Дадох ги на песъкоструй, изчистиха ги до метал, но тук-там имаше язвички от ръжда и не бяха гладки. След това ги дадох на прахово боядисване. Може да си избереш цвят по желание, само боята задължително да бъде устойчива на външни влияния. При мен стана добре. Като ги свалих пролетта и ги измих установих, че за един сезон почти няма следи от употреба. Времето ще покаже покритието колко ще изкара.
нз колега обаче съм слушал много одзиви че алуминиеви джанти са доста по здрави от железни въпреки че в началото ми се струваше невъзможно. Последния път когато влязох в дупка обаче ми струваше 60 лв. = на 2 изправяне на летите джанти и регулаж на гумата дупката беше бая дълбока имаше 3 или 4 слоя асфалт и от доло се виждаха паветата ама със 70 км/ч. Успех ако намериш решение за джантите по добре си вземи някой по здрави ама лети.
колeги благодаря за мнението ако някои има още какво да сподели да каже а за колегата несаигасаско каране означава уркане на колата мн не намалям по дупките а бе изобщо стил шумахер не рядко карам така ама не ми се правят постояно лети джанти
Моля те,колега - profesor някой си! Не забравяй ,че си в БГ форум и се старай да пишеш на български! Съществуват букви като "ъ", "ю" и разбира се "й". Сигурен съм ,че и на другите им е било трудно да те разбират. Извинявам се ,ако съм те засегнал, но имаме красив език и не е нужно да го загрозяваме. Благодаря ти!