Голф 4
Голф 4
Колеги, предварително се извинявам ако този въпрос вече е разискван.Искам да попитам дали някой може да ми помогне със снимков материал или някакви скици на корите под двигателя и около него,също така и бронята. Купих си едно голфче 4, 1.6 бензин и няма нито една кора,много ме дразни, ако някой може да помогне с снимки или със съвет, или ако продава ще съм много благодарен да помогне.
-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4
TU-124 написа:Колеги, предварително се извинявам ако този въпрос вече е разискван.Искам да попитам дали някой може да ми помогне със снимков материал или някакви скици на корите под двигателя и около него,също така и бронята. Купих си едно голфче 4, 1.6 бензин и няма нито една кора,много ме дразни, ако някой може да помогне с снимки или със съвет, или ако продава ще съм много благодарен да помогне.
Във форума в раздел Платени Обяви има колега , който продава тези кори.
Мисля че страничните бяха по 18, а голямата 30 лв.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
TU-124 написа:също така и бронята.
Не знам за бронята какво те интересува, ама ето ти една скица

Колега много благодаря за скицата, горе долу влезнах в пласмаските, а за проблема ми- взех колата от един мародер, та има удар, но е направена добре, като изключим че мародера не е взел нищо от корите, и колата е доста по шумна, пръска вода по двигателя, и всякакви такива простотии, които ме изкарват извън релси, и искам да се сдобия с пласмаските за да се кротна малко, но незнам какво търся, и така,затова питам. Много благодаря за чертежа, от полза е, лек и успешен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”