дали е температурен датчик ? ? ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

дали е температурен датчик ? ? ?

Мнениеот zdravko_jett » Чет 13 авг 2009 23:13

здравейте колеги пиша темата понеже не намерих нищо. значи на едно приятелче голфаката нещо се ебава. 1.6 двигател с накакъв електрически карбуратор не знам как точно се води така поне ми каза тои пиерсбург е. та още когато го купи понеже нямаше газова и на бензин не работи много добре когато е студена на моменти оборотите падат много все едно ще загасне и изведнъж пак се вдигат и така се повтаря докато не загрее. след около 5 6месеца си слага газова , сваляна е от кола която е работела добре с тази газово и аз му викам е сега като сложиш тая газова нама да имаш тоя проблем обаче не е така даже стана по лошо 100 пъти е регулирана когато е студена и като че ли работи на 3цилиндъра обаче вси4ко е ОК по системата кабели свещи ,като загрее и работи много добре така горе доло беше и на бензин та сега ме съмнява да не би нещо нчкакъв температурен датчик да има, или проблема е в карба някои ако е имал някакъв такъв проблем да каже и наистина има ли накои температурен датчик освем тоя дето е за таралежа благодаря ви много предварително

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: дали е температурен датчик ? ? ?

Мнениеот fill » Пет 14 авг 2009 7:25

Мерена ли е компресията на цилиндрите ?

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пет 14 авг 2009 7:37

fill написа:Мерена ли е компресията на цилиндрите ?
и аз го посъветвах да мери компресия понеже на студен двигател като изкарам кабела на 1ви цилиндър не мога да усетя разлика в работата на двигателя докато при другите се усеща но като загрее и изкарам кабела пак на 1ви цилиндър усещам че има разлика,пък може и от компресия да е или крива глава да духа между цилиндрите

rado_thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_thunder » Нед 23 авг 2009 21:56

Колега като гледам си от Гоце Делчев. Благоевград не ти е много близко но там има много добър майстор казва се Коцката (Байчето) работи от понеделник до петък от 11:30- 18:00. Сервиза му е в Струмско на ул. Броди в гаражите. Аз също имах Голф 2 с карбуратор пиербург. След неговата намеса колата запя иначе като я взех прекъсваше, менеше обороти, и какво ли още не. Та ако имате път на там това е човека .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”