Проблем с талона на голфарата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
KoLeGaTa_GaLoV
Автомобил:
Двигател:

Проблем с талона на голфарата

Мнениеот KoLeGaTa_GaLoV » Съб 15 авг 2009 21:24

Колеги преди време си изгубих големя талон на Гофа не съм го търсил карам си така ама на полицаите ми писна да плащам Имам питане какво следва трябва ли да ходя до кат и какво е необходимо да нося с мене и трябва ли колата да я карам с платформа или на ход?

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с талона на голфарата

Мнениеот Ronin » Съб 15 авг 2009 22:03

KoLeGaTa_GaLoV написа:Колеги преди време си изгубих големя талон на Гофа не съм го търсил карам си така ама на полицаите ми писна да плащам Имам питане какво следва трябва ли да ходя до кат и какво е необходимо да нося с мене и трябва ли колата да я карам с платформа или на ход?

И за какво по точно им плащаш ? Големия талон не е тяхна работа...само малкия !

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 15 авг 2009 22:12

техническото в темата е...?

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Съб 15 авг 2009 22:16

а малкия талон къде ти е? караш си колата на ход до кат няма причина да е караш на платформа до кат освем ако не може да се движи плащаш си в кат минаваш през канала да ти проверят номера тва онва

KoLeGaTa_GaLoV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KoLeGaTa_GaLoV » Съб 15 авг 2009 22:31

много ще ми се смеете но ме е срам да ви кажа аз карах с някав талон дето пише колата ква е колко места колко тежи и ква боя е :banghead: беше от старите талони дето се разгъват на две а другя талон които го имам е за контролните точки а третя мисля че е за технически преглет нали така аз го нямам първя вобще незнам за какво става навъпеос някои би ли ме светнал какво да правя

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Съб 15 авг 2009 22:42

Приятел, бая си в батака, за съжаление. Новите талони са от преди четири години. Тогава беше пререгистрацията, тогава отпаднаха тези разлистващите се и дойдоха голям и малък. Щом караш с този значи или е с по-стар номер на колата ти, или въобще не си я пререгистрирал. Съветвам те по най-бързия начин да идеш до кат и да оправиш тази бъркотия, щото ако стане някщоя беля това много ще влоши ситуацията за теб. Сега практически караш без докученти на колата..........

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Съб 15 авг 2009 22:42

Колега ти от колко дни си шофьор?Отивай в КАТ и си обяви талона за изгубен/откраднат,че ще изпищиш.Да не те спрат някой път полицаите и да те закопчаят за кражба на собствения си автомобил. :012:

KoLeGaTa_GaLoV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KoLeGaTa_GaLoV » Нед 16 авг 2009 11:50

когато си бесхе този талон при мене са ме спирали полицаи и няма никакъв проблем нормална проверка на документите ако е само грайданска лична карта и 30 кинта ще е добре ама дано да не е и некви други простотии

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Нед 16 авг 2009 13:37

а това са талоните дето ги даваха с първите нови регистрации със серия АТ бегаи веднага в кат трябваше още от начало да кажеш че със стария талон та да не реагираме така. успех колега :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”