Показва, че няма масло.
-
malchiki
- Автомобил:
- Двигател:
Показва, че няма масло.
Здравейте колеги имам едно малко проблемче, става въпрос за VW golf 4 1999 1.9 TDI- 90bhp, та проблемът е следният както си карам и изведнъж ми светна лампата на маслото, само че във жълт цвят угасих я и я дръпнах до нас викам я да да вида нивилира като погледнах то почрти няма масло вътре, след което долях колкото трябвяше и а лампата не изгаася. Викам сигурно ще е направила някоя грешка сега отидох да си изчистя грешките на компютъра и момчето вика бате имаш само една грешка и тя е датчик температура охлождаща течност епа си викам аз не може да бъде от това, като се прибраь гледам на картера има един датчик, но незнам да ли ще е от него колеги моля да ми помогнете. Благодаря предварително.
-
malchiki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Показва, че няма масло.
Колеги някой ако има такъв проблем да знаете, че е нужно само да откачите и закачите таблото и всичко си идва на мястото.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Нормално е като е работила колата до преди минутки преди да провериш маслото да е на минимума.Сутрин преди да я запалиш провери маслото.Много е възможно някой датчик да се ебава.
-
владислав
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Здравей колега, от голф 5-ца знам, че при светване на лампата за ниско ниво на маслото, дори и при доливане гасне след 100-150 км. Може и при 4-ката да е така.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”