Колеги бихте ли ми дали съвет за такава машинка - Голф 94 или 95г,автоматик, клима , АГУ ?
Доста почетох из форума ноконнретни отговори не намерих .
Автоматика - доколкото ми казаха е 4-ри скоростен с спортен режим . Бил обслужен - за маслато и филтъра били дадени 300 лв (вярно ли толкова струват ???)Автоматичната кутия надежна ли е? Какво да чаквам ?
За разхода какво може да ми кажете ?Твърдят ми че гори около 10/100 газ ? работо си безпоблемно и на газ и на бензин . Дали ще му стига 13-14/100 газ градско в Варна?
КАто екстри си има клима (доколкото знам е заводки), 4 ел стъкла, хидравлика, централна, алалрма , доколкото разбрах е с 1 airbag и т.н.
Какви проблеми мога да очаквам от колицата като цяло ?Тези двигатели горят ли масло?
Да уточня само че търся такава кола за жената , за мен е много малка.
Голф 3, 95г, 1.8 -90к.с. , автоматик (4 ск.), АГУ -съвети???
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3, 95г, 1.8 -90к.с. , автоматик (4 ск.), АГУ -съвети???
Първо си оправи заглавието, за да се разбере, че търсиш такава кола. Този пример за намерена кола ли е даден, или просто търсиш такава??
За автоматиците се знае, че ядат повече от ръчните, т.е. сигурно 14 на газ ще ги удари градско.
За автоматиците се знае, че ядат повече от ръчните, т.е. сигурно 14 на газ ще ги удари градско.
-
s_toshkov
- Автомобил:
- Двигател:
mania написа:Първо си оправи заглавието, за да се разбере, че търсиш такава кола. Този пример за намерена кола ли е даден, или просто търсиш такава??
Не търся такава кола - намерил съм я просто искам съвети за да знам дали да я вземам , да няма после

Вече 2 години търкалям такава, комби. Няма проблем с автоматика, ако наистна са сменили масло, филтър и уплътнение на скоростната кутия е горе-долу към 300 лв. За градско е идеалния вариант, газ-спирачка, гори малко повече, но зависи как я настъпваш. Ако е читава и климатика работи земай я, тествая и извън града дали работи kick-a караш с 70 и рязко даваш газ, трябва да мине на трета и ще се изфорсира. Иначе тая кутия прави колата тромава, ако искаш да я ръчкаш не става. На спортен режим сменя скоростите на по-високи обороти, но пак си е тромава. Двигателя в добър, ослушвай се за шумове в худравликата, ако на място вие като завиваш или съска и се върти трудно, значи е заминала. Пусни климатика на макс (духалката на 4), ако е наред и не е изпуснл фреон от духалките трябва да излиза с температура 7-9 градуса, при рециркулация в купето. Ако температурата е хад 12 значи е изпуснал фреон. Огледай всичко да работи, фарове, мигачи, чистачки, ръчната да държи,как спира. Амортисьорите сигурно са заминали ако се люлее в завоите като караш с 50-60. Това е горе-долу, кажи как е минало.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”