За България или за Европа може ли да се намери нещо и от къде? Или пък от нета да се сваля нещо...нз... помагайте моля!
Помощ и инфо за GPS на Пасат 6
Помощ и инфо за GPS на Пасат 6
Навигацията е RNS MFD2.
За България или за Европа може ли да се намери нещо и от къде? Или пък от нета да се сваля нещо...нз... помагайте моля!
Последна промяна от koszabg на Сря 12 май 2010 10:35, променено общо 1 път.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помощ и инфо за GPS на Пасат 6
Първо трябва да разбереш към коя фирма доставчик на карти ползва навигацията.Дали е Навтек или ТелеАтлас.Може да потърсиш в руски сайтове torrents.ru. Друг вариант е да се обадиш във фолксваген и да питаш колко пари е,но предполагам,че е доста.Може да обиколиш и Славейков за диск.Имам на pdf инструкцията за MFD2,ако ти трябва дай мейл 
eos написа:Първо трябва да разбереш към коя фирма доставчик на карти ползва навигацията.Дали е Навтек или ТелеАтлас.Може да потърсиш в руски сайтове torrents.ru. Друг вариант е да се обадиш във фолксваген и да питаш колко пари е,но предполагам,че е доста.Може да обиколиш и Славейков за диск.Имам на pdf инструкцията за MFD2,ако ти трябва дай мейл
Как може да се разбере към кой съм? Ако пдф-то ще помогне и не те затруднявам.
Мерси!
Последна промяна от koszabg на Сря 12 май 2010 10:30, променено общо 1 път.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://vwnavi.com/forums/forumdisplay.php?f=50
Разгледай този форум специално за твоята навигация
Разгледай този форум специално за твоята навигация
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”