Проблем със Ел.Стъкла
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Проблем със Ел.Стъкла
Здравейте,колеги.Снощи тръгнах да свалям шофьорското стъкло но то отказа.Според мен жилото е заминало.Видях,че има много писано по въпроса но нищо което мен ме вълнува.Въпроса ми е става ли механизам от Двуврат Голф на Кабрио?Защото мойто е правено и друг път като гледам и ми се иска да сменя направо механизма,а от кабрио да си намеря е доста трудно.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със Ел.Стъкла
Сигурен, ли си, че е жило? На моята шофьорска преди година и нещо тосе скъса и падна. Оня ден пак спря и като отворих кората извадих буксата за моторчето, вкарах я и то се оправи. Може да е лоша връзка ми е мисълта.
- Ikov_VR
- Контакти:
mania написа:Сигурен, ли си, че е жило? На моята шофьорска преди година и нещо тосе скъса и падна. Оня ден пак спря и като отворих кората извадих буксата за моторчето, вкарах я и то се оправи. Може да е лоша връзка ми е мисълта.
Сигурен съм.Вече един път го приспособихме ама се знаеше,че няма да изкара много.Иначе проблема идва от това,че липсват някакви шлауфки(поне така ми казаха,че се казва)и понеже тях ги няма да предпазват жилото то се търка в нещо си и се къса.Аз за това искам да го сменя направо ама искам да знам дали ще стане от обикновен голф 3,че от Кабрио са дефицит.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Със съвет не мога да ти помогна, качвам ти тази снимка (дръпнах я от форума, дано някой не се обиди, че е негова) и мисля, че всичко е както трябва. Гледай и сравнявау. Ще ти кача и едни други работи, дано ти свършат нещо 
Не ми стана ясно защо за 2002 ми дава картина с Г3, но сигурно ще ти свърши работа. Успех
Не ми стана ясно защо за 2002 ми дава картина с Г3, но сигурно ще ти свърши работа. Успех
- Ikov_VR
- Контакти:
мерси колега.А защо ми се струва,че на долните две е за без Ел. стъкла?
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
И на двете графики е показана системата с ръчка и моторче. Едната има нарисувана ръчка, а ругата не
Ако искаш дай някаква поща да т ипратя големите графики, че резолючията е кофти тук.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”