Проблем с пантите на вратите на двуврат Golf 4
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с пантите на вратите на двуврат Golf 4
Здравеите колеги искочими един проблем доста е смешен но мен ме дразни и по точно да обясня става въпрос за пантите на вратата откъм шофиора.Тези дни си играх да вдигна вратата като беше наистина се смъкнала но ништо не помогно пак трудно се затваря а при отваряне все едно има някакво напрежение в самата дръжка и доста ме дразни.Ще бъда благодарен ако някои се е сблъскал с такъв проблем и го е решил да сподели какво е направил или другия варянт е две нови панти и всичко ще се реши но неми се иска да стигам до такива краиности 
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с пантите на вратите на двуврат Golf 4
По добро от новото няма , може малко да се обере луфта но за известно време , за г4 не знам колко струват но на външен вид са като на ауди а4 , миналата година по това време комплекта за 1 врата 220 лева с доставка от германия , ходи на някой тенекиджия да опита и успех
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа май н авсички Г3 и Г4 висват. На мен с ами виснали двете пвредни, дясната повече, н овсе още не са за парвене. До колкото знам не едобре да се бара, така че прецени дали си заслужава. Иначе е неприятно.......
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за съветите но вчера от моргата си взех панта от 4ри врат голф перфектна без луфтове смених я и на долната панта подложих ламаринка и вратата заспа сега е като другата отваря се и се затваря перфектно 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”