Проблем с ел инсталация на голф3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
hunters
Автомобил:
Двигател:

Проблем с ел инсталация на голф3

Мнениеот hunters » Нед 30 авг 2009 22:04

Здравейте, първо искам да се извиня ако има такава тема но както се вижда има близо 400 страници и търсенето е уморително :? Имам голф3 2000 кубика GTI едишън 115 коня 94г. та проблема ми се свежда до следното инсталацията на колата нещо се прецака симптомите и са следните и всичко е различно случва се не постояно но често:
Когато включа ляв мигач отпреде свети ляв отзаде десен в страни премигва два-три пъти после започва да свети като фас постояно, понякога когато натисна спирачка на таблото ми светва индикацията за аварийни светлини, когато не съм пуснал фарове или габарити и дам мигач без значение ляв десен си ми свети нормално индикация на таблото но включа ли габарити или фарове и да дам мигач няма индикация на таблото. Също тъка когато пусна габарити колата си пъска който на нея и е кеф или ляв или десен много рядко двата понякога и сирената на алармата ми не сработва при включване или изключване на алармата не пиука. За мен проблема си е инсталация моубата ми е ако има някаква схема за да не се лутъм, аз работя ел инсталации жилишни а хобито ми е електроника и роботика мисълта ми е че предвит познанията ми не ми се вярва да ми се опъне кой знае колко но ми трябва схема можите ли да ми помогнете с такава а и ако имате съвет ще се радвам защото каквито и инсталации да съм правил за първи път ще ровя инстълация на кола и всякъква помощ и съвет би била полезна и от полза предварително ви благодаря за вниманието.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с ел инсталация на голф3

Мнениеот xalerrelax » Нед 30 авг 2009 22:16

Потребителски аватар
hunters
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hunters » Нед 30 авг 2009 22:26

Благодаря, аз утре ще я разхвърлям ако има още идеи :D

Потребителски аватар
hunters
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hunters » Пон 31 авг 2009 15:55

Здравейте днес се захванах за работа и указанията от саита който ми предостави xalerrelax разглобих всичко по таблото светлини и тн. оказа се че има изгоряла крушка на един от мигачите, окислени клеми на други от светлините и задния десен стоп буксата не контактуваше добре и леко окъсяваше. Сега всичко съм отстранил и светлините функционират перфектно много благодаря още веднъж за вниманието :D

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 31 авг 2009 21:26

общо взето колата се отекла отсякъде,важното че помогнахме :beer

Потребителски аватар
hunters
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hunters » Вто 01 сеп 2009 10:54

Имам и едно друго питане, реших да пиша тук за да не пълня форума с нова тема :D Имам проблем с ABS-а преди време като тръгвам от паркинга и набия савсем леко спирачка ABS-а ми се включва и колата направо забива предницата попретесних се да карам тъка за да не ме нацели някой отзад и я закарах в един сервиз момчето тамсвърза лаптоп към компа на колата с някви кабели дето се намират над пепелника една черна и една бяла букса и му изписа хидравлична помпа извън сигнал и от там разкачих буксата на помпата изолирах я и кавам така дали има някакво объркване иили помпата не работи? :? според мен неможе да не работи след като ми се е включвал ABS-а вие как мислите?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”