Здравейте.
Търсих в търсачката но не намерих нищо което да ми помогне.Та питането ми е дали може еда си пасне преден капак от голф 4 на 3-ка и дали фаровете на 4-ката да станат на 3-ката.Благодаря предварително.
Фарове от голф4 за голф 3 ???
- topgun1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Фарове от голф4 за голф 3 ???
и аз нещо не мога я намеря ако може някои да даде линк ? 
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
НЕ са ли доста по-малки на Г4?
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Имаше един голф 3 във форума с капак и фарове от голф4 и салон от Сеат, ама не мога да намеря темата...
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
ОК, нали има фарове за Г3 имитация на Г4, няма ли да е о-добре да вземеш такива. Иначе за ония трябва да приправяш и става дебело. А тия ги слагаш и си първи. Иначе става малко... видях веднъж една S-klasse от тия от деведесетте, отпред и отзад беше префасонирана като по-новата от 2000 нататък, е толкова не помня да съм се смял 
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
само да сложиш фаровете от 4-ка на 3-ка неможе,защото фаровете от 4-ката са по заоблени в долните външни крайща и няма да ти пасне..ще ти стане доста голяма отстрани между фара и калника..освен ако не си купиш такава решетка и не я преправиш..но сега колегите ти казаха че е по-лесно,удобно и красиво да си сложиш фарове за 3-ка който са имитация на 4-ка и всичко е тип-топ.Друг е въпроса ако искаш 3-ката ти да има предница на 4-ка,тогава не се смент само фаровете..
- topgun1
- Автомобил:
- Двигател:
наистена ще е по добре да сложа имитация. благодара на всички отзовали се колеги! 
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Колеги Г4 кабрио нали е Г3 с фейслифт на Г4!
Предницата е на Г4 а задницата на Г3 с броня на Г4 /хермафродит/
Аз си мисля, че г3 лесно може да се на прави на Г4 отвсякъде, без много преправяне!
Трябва да се разбере Г4 кабрио на какво шаси е, но почти 100% съм сигорен, че е на Г3!
Нека някой по-запознат с тези неща да сподели за този хермафродит Г4 кабрио мисля, че ще е интересно на всички ни!
Предницата е на Г4 а задницата на Г3 с броня на Г4 /хермафродит/
Аз си мисля, че г3 лесно може да се на прави на Г4 отвсякъде, без много преправяне!
Трябва да се разбере Г4 кабрио на какво шаси е, но почти 100% съм сигорен, че е на Г3!
Нека някой по-запознат с тези неща да сподели за този хермафродит Г4 кабрио мисля, че ще е интересно на всички ни!
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Значи, приятелю, ако много искаш да го направиш има начин. Както се вижда от снимките Г3 и Г4 са една и съща кола с различна предница - с други думи калниците са модифицирани от Г3. Той дори повече прилича н аГ3 от колкото на Г4 - следствието, според мен са направили кабриото на Г4 точно върху Г3 и е по-скоро негов фейс лифт. За да го направиш трябва да намериш предна броня (респективно задна) и калниците. Калниците са от Г3, но с по-различна форма на отрез за фара и бронята.
Вземам си думите назад - ако се хванеш да го направиш ще караш наистина готин Г3. Обаче ще ти трябват брони от Г4, предни калници и задни, освен ако не успееш да ги пригодиш. А накрая ще трябва и цялостна боя. Тогава вече ще е красиво. viewtopic.php?f=1&t=46031&hilit=+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84+%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BE
Вземам си думите назад - ако се хванеш да го направиш ще караш наистина готин Г3. Обаче ще ти трябват брони от Г4, предни калници и задни, освен ако не успееш да ги пригодиш. А накрая ще трябва и цялостна боя. Тогава вече ще е красиво. viewtopic.php?f=1&t=46031&hilit=+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84+%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BE
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Имаше един английски Голф, страшна машина-с 2 двигателя VR6, напълно състезателно изпълнение си беше колата. Та, тя беше именно с предница от 4-ка, даже имаше и видео в нет-а, в което го караше една жена, но за съжаление не мога да го намеря сега. P.S: Намерих видеото: http://www.dailymotion.com/video/x16ooc ... 6-tur_auto
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”