Воден радиатор...
Воден радиатор...
венто 1.6 АБУ 93г. - съвсем леко подлизава в основата на радиатора.миналата година му слагах добавка за запушване и издържа 1г. сега пак леко тече.да му слагам ли пак или да го сменям?доколкото разбрах смяната няма да е много лесна и евтина-пада бронята,маската,фаровете и незнам си още кво... та така ли е за смяната и какво ще ме посъветвате.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Воден радиатор...
Където е текло пак ще тече.Според мен си го смени с нов.
нов най-добре, и аз моя така го чаках ама ми писна само да доливам и го смених. Иначе не е толкова сложна смяната, маската и единия фар, елементарно е.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
търси по моргите .Има в идеално състояние. Преди 3 г моя го смених с по-голям за 40 лв в идеално състояние и беше пълен с антифриз.
Ако не намериш ми пиши на лични да проверя в "Гарван" а -имат унгарски. За Опел Корса, Комбо е 109 лв.
Ако не намериш ми пиши на лични да проверя в "Гарван" а -имат унгарски. За Опел Корса, Комбо е 109 лв.
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
колега тея добавки запушват радиатор4ето на парното и през зимата няма да има6 добро парно
-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, верно ,че са пари ама, мани тез морги...вземи си нов радиатор, няма теч,няма ръждилници, колата върви по добре, горещо го препоръчвам на всеки с кола над 15 години и малко акъл в главата. Верно сваля се предницата.. бавно е ама пък после си караш нормалнои това чудо като всяко друго си е консуматив.. успех !
Symptom написа:Колега, верно ,че са пари ама, мани тез морги...вземи си нов радиатор, няма теч,няма ръждилници, колата върви по добре, горещо го препоръчвам на всеки с кола над 15 години и малко акъл в главата. Верно сваля се предницата.. бавно е ама пък после си караш нормалнои това чудо като всяко друго си е консуматив.. успех !
Този който тече в момента е чисто нов на 2 месеца.... и греда!

- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
колега има два модела радиатори за 1.6 абу цената е м/у 90и160 лв в евро07 имаи предвид че там не са най добрите неща които може да си купиш така че виж в косер цената няма да е мн по различна и виж кои радиатор ти трябва точно по евтиния или по скъпия вариант успех 

- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
hidalgo написа:Symptom написа:Колега, верно ,че са пари ама, мани тез морги...вземи си нов радиатор, няма теч,няма ръждилници, колата върви по добре, горещо го препоръчвам на всеки с кола над 15 години и малко акъл в главата. Верно сваля се предницата.. бавно е ама пък после си караш нормалнои това чудо като всяко друго си е консуматив.. успех !
Този който тече в момента е чисто нов на 2 месеца.... и греда!
Направо ми взе думите. Новото което се предлага е от боклук надолу особено от Евро 07.
Избери си от морга по външен вид без огънати ламели, без резки от перка, без ръжда .Намират се направо светещ алуминий пълни с антифриз.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”