Воден радиатор...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
amgiwc
Автомобил:
Двигател:

Воден радиатор...

Мнениеот amgiwc » Вто 01 сеп 2009 12:51

венто 1.6 АБУ 93г. - съвсем леко подлизава в основата на радиатора.миналата година му слагах добавка за запушване и издържа 1г. сега пак леко тече.да му слагам ли пак или да го сменям?доколкото разбрах смяната няма да е много лесна и евтина-пада бронята,маската,фаровете и незнам си още кво... та така ли е за смяната и какво ще ме посъветвате.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Re: Воден радиатор...

Мнениеот rosen79 » Вто 01 сеп 2009 12:54

Където е текло пак ще тече.Според мен си го смени с нов.

s_v_n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s_v_n » Вто 01 сеп 2009 13:30

нов най-добре, и аз моя така го чаках ама ми писна само да доливам и го смених. Иначе не е толкова сложна смяната, маската и единия фар, елементарно е.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 01 сеп 2009 15:08

търси по моргите .Има в идеално състояние. Преди 3 г моя го смених с по-голям за 40 лв в идеално състояние и беше пълен с антифриз.
Ако не намериш ми пиши на лични да проверя в "Гарван" а -имат унгарски. За Опел Корса, Комбо е 109 лв.

Потребителски аватар
golf_III_2e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_III_2e » Вто 01 сеп 2009 17:20

колега тея добавки запушват радиатор4ето на парното и през зимата няма да има6 добро парно

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Сря 02 сеп 2009 15:33

Колега, верно ,че са пари ама, мани тез морги...вземи си нов радиатор, няма теч,няма ръждилници, колата върви по добре, горещо го препоръчвам на всеки с кола над 15 години и малко акъл в главата. Верно сваля се предницата.. бавно е ама пък после си караш нормалнои това чудо като всяко друго си е консуматив.. успех !

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Сря 02 сеп 2009 15:56

Symptom написа:Колега, верно ,че са пари ама, мани тез морги...вземи си нов радиатор, няма теч,няма ръждилници, колата върви по добре, горещо го препоръчвам на всеки с кола над 15 години и малко акъл в главата. Верно сваля се предницата.. бавно е ама пък после си караш нормалнои това чудо като всяко друго си е консуматив.. успех !

Този който тече в момента е чисто нов на 2 месеца.... и греда! death

Потребителски аватар
polturgais
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polturgais » Сря 02 сеп 2009 20:18

колега има два модела радиатори за 1.6 абу цената е м/у 90и160 лв в евро07 имаи предвид че там не са най добрите неща които може да си купиш така че виж в косер цената няма да е мн по различна и виж кои радиатор ти трябва точно по евтиния или по скъпия вариант успех :да:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 02 сеп 2009 20:40

hidalgo написа:
Symptom написа:Колега, верно ,че са пари ама, мани тез морги...вземи си нов радиатор, няма теч,няма ръждилници, колата върви по добре, горещо го препоръчвам на всеки с кола над 15 години и малко акъл в главата. Верно сваля се предницата.. бавно е ама пък после си караш нормалнои това чудо като всяко друго си е консуматив.. успех !

Този който тече в момента е чисто нов на 2 месеца.... и греда! death

Направо ми взе думите. Новото което се предлага е от боклук надолу особено от Евро 07.
Избери си от морга по външен вид без огънати ламели, без резки от перка, без ръжда .Намират се направо светещ алуминий пълни с антифриз.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”