голям луфт

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
aleky
Автомобил:
Двигател:

Re: голям луфт

Мнениеот aleky » Вто 01 сеп 2009 8:28

VW GOLF3 написа::oops: Извинете ме за некомпетентността от моя страна , но за тампоните на задния мост ли говорите :oops: , тъй като и при мен май има нужда за смяната им , защото като карам и понякога усещам нестабилност в задницата , усещам как сякаш задницата ми се пързаля на лед или сняг , а то всъщност е лято и е сухо :D :roll:

аз говоря за предни ама нека колегите които знаят да ти помогнат :wink:

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mania » Вто 01 сеп 2009 9:10

aleky написа:
VW GOLF3 написа::oops: Извинете ме за некомпетентността от моя страна , но за тампоните на задния мост ли говорите :oops: , тъй като и при мен май има нужда за смяната им , защото като карам и понякога усещам нестабилност в задницата , усещам как сякаш задницата ми се пързаля на лед или сняг , а то всъщност е лято и е сухо :D :roll:

Зависи как завиваш ;) И моит еса за смяна, но все пак оня ден на един завой щях да направя дрифт щот го взех с около 50, 90-градусов ;) Принципно ако тропат и дрънкат са за смяна. И да по-стабилна ще стане кат осе сменят.

Потребителски аватар
golf_III_2e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_III_2e » Сря 02 сеп 2009 21:49

колега 90% от VW го имат този луфт но това не е проблем това тракане от този луфт можеш да го чуеш ако колата ско4и в голяма дупка и колелото остане във въздуха.дори и да смениш тампоните на макверсона за 6-7месеца се разбиват и колелото си ходи нагоре надолу отново.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”