ок сложихму газовата не сам стегнал маркучите че ако кихне да видиме за са не се наблюдава да киха и въри повече от колко на бенз

Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
Re: Конкурс за неграмотни във форума!
Още едно бисерче
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
IceHeart написа:Здравейте колеги, прочетох всичките ви мнения и не разбрах защо ще биете колегата с въпросното Поло? Защото си е говорил сам? или защото е изпреварил колегата отдясно? ПО вашата логика трябва на всеки сфетофар да бия поне по 3-ма и каде ще му излезе края? Едва ли мога да набия целия сфят, дори и колегата да е прв в случава, даже той си е невинен. Но едва ли е Брус Лий че да избие всеки който го засече. Бъдете малко колтурни и най-вече Фолксваген КЛУБ Е номер 1.
п.п Относно колегата, евала ПИЧ че не си слезнал и да се занимаваш да правиш скандали по улиците, важното е че си се поставил на място и си доказал че си печен, доказал си на жена ти че не е направила грежка с теб, че се е качила. Като набиеш някой за нещо което не ти го е казал в Очите и не си го чул със сигорност с ушите си неможе да си сигорен че е казал определено нещо! За това че те е изпреварил отдясно, не се притеснявай ще се нагласи той сам някаде, важното е самите ние да не го правим, както се казва НЕ ПРАВИ ТОВА КОЕТО НЕИСКАШ ДА ТИ ПРАВЯТ, въпреки че понякога го правят когато ние не го правим. Нека бъдем КОЛЕГИ на пътя въпреки да има идиоти които неможем да променим!
Това е на прима виста

- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?
"саиденителя отделя много доло" - заглавие на една от последните теми
хехе
хехе
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hahooto написа:ас са6то

- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
stefanbbc написа:Здравеите колеги.Предварително се извинявам че темата ми може да нее за тук но се надявам някои да ми отговори на вапроса.Вчера си взех сд плеар за гплфа.икато взех да разглпбявам корите на прага от лявата страна от кам шофиорската седалка се нат1кнах на един елемент които идея си нямам за каквое помислих че е нешто като ампула за аербек а моя голф 3 няма аербеци някои колега ако знае какжо е това и за какво слуйи неками пише предварително благодаря ето и снимка
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
drwaco написа:един подпис и от менимам стаж 4 години по строителство топлоизолациа,6паковки,бои вутре6на ма6инна мазилка и т.н. умея по4ти вси4ко в момента ба4кам като автомонтиор
но о6те сум новобранец оба4е пари4ките ми идват малко ако има някои да турси работник тук сум в софиа
Без коментар ...... !
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Знам, че клавиатурите и фонетиките са виновни, но поне аз ако търсех работа щях доста по - грамотно да си напиша CV-то

drwaco написа:един подпис и от менимам стаж 4 години по строителство топлоизолациа,6паковки,бои вутре6на ма6инна мазилка и т.н. умея по4ти вси4ко в момента ба4кам като автомонтиор
но о6те сум новобранец оба4е пари4ките ми идват малко ако има някои да турси работник тук сум в софиа
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Аман от неграмотници!
Все по-трудно се чете и този форум.
Ако не са ходили на училище масово-днес е удобен ден да тръгнат най-накрая...дано им налеят нещо у тиквите.
Все по-трудно се чете и този форум.
Ако не са ходили на училище масово-днес е удобен ден да тръгнат най-накрая...дано им налеят нещо у тиквите.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
crazysex6008 написа:значи продавам спортен филтар цилиндричен -7лв
акумулатор 36 амперчаса идеялен -45лв
касетофон BMW-30лв
тел за връзка : 0887417502

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
policevidin написа:Проблема е следния, когато натиснеш педала за газта има една пружина като охльов, която връща педала.Точно тази пружина мисля че се намира под този капак, Иначе до сега от отдавна да съм го срезал на две![]()
а случаино да знае някой как се казва това нещо да го потърся из НЕТА?
това е най-фрапиращо

иначе цялата тема кърти

- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
направо ми е жал за някои хора... едно време и циганите бяха грамотни!... сега 3-4 теми изчетох и просто се отказах- имам чувството че от четене на форуми, човек така затъпява, че започва да се замисля за елементарни думи как се пишат вече...
пп. Хора, който не знае, да запомни: пише се СЪЖАЛЯВАМ, а не съжелявам!!! аман!
много ми се ще да се приеме правило ако има неграмотно изписани теми, те да се заключват...
пп. Хора, който не знае, да запомни: пише се СЪЖАЛЯВАМ, а не съжелявам!!! аман!
много ми се ще да се приеме правило ако има неграмотно изписани теми, те да се заключват...
- mladen0101
- Автомобил: polo
- Двигател: AEX 1996
BoU написа:пффф на мене 4яка ми са дорева такаи завиждам и оспех с проекта

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
zeromaster написа:Проблема ми е следния сутринта кам 9:30 палиа голфа и отивам до центъра да пия кафе спирвам го отивам на кафе и след 1 час се връщам отключвам влизам давам контакт въртя и не пали има ток да те убие бензин да те удави но не пали и не пали викам един приятел да ме дръпне вкараме го на компютър и ни показа че има повреда в сензора на запалването някой знае ли каде е и как се вади и дали е лесен за намиране. До колкото разбрах е ниакаде до коляновия вал. Някой запознат с темата ако може да каже и да даде малко повече информация ще сам много благодарен ...![]()
Добре, че се сети някрая, че има и точки на клавиатурата. За другото - no comment
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
BoU написа:
така аз няма климатик ням ни6то само с едно голо парно колата ми е г2 ко да кайя и аз сам го миа6 проблема така зима6 един препарат за дйамове 4исти6 отвтре и сутрих ако си сам примерно сас затворени прозирци пусак6 топлото запотяжат се 4усти6 един пат с една карпа и готово по време на дайт ако е по толо времето пуска6 студеното да духа и пак се оправя работата неи мнго слойно но и аз са баркам по някога коя топлина да пусна ъспек ако сам бил полезен
Върни се в “ОФФ-Топик - други”