mili 75 написа:Някой да ти е писал на тебе та се включваш в разговора пък и за голф Г3 кой е говорил.Сменял съм на пасат Б5 АФН мотор,та на голф 4 не ще да е кой знае каква философия, не всички са с ръцете в ........... знаеш къде.А по повод гледането ще ме гледаш ама когато ми се наложи да сменям рмъка на колата си пак,иначе голям плащач си бил щял да даде 100 лева да ме гледа,аз да не съм ти стриптизьорка бе колега, я слез малко на земята и си гледай своите мнения, а не на другите.
Чакай сега, заяждам се щото пишеш глупости (и след поста ти всеки втори ще реши, че може да си смени ремъка и остана периферия), на Голф 4 и Пасат Б5 има голяма разлика в разположението на моторите, при едната кола са надлъжно, а при другата напречно и има много по-малко место за работа. А за Евро 07 ще коментираш ли нещо?

А за да гледам сейр бих дал и повече пари даже мога да намеря няколко човека да ти съберем пари и гледаме сейра
Морфей пусна много хубав линк

за всеки, самозванец дето си мисли, че е много лесна работа може да го погледне.
Айде лека, не ми отговаряй.