проблем с фаровете angel eyes на пасат 5
проблем с фаровете angel eyes на пасат 5
колеги,нуждая се от малко помощ или по-скоро съвети относно фаровете angel eyes за пасат 5,инсталирах ги при жичкаджия с доста зор и колата изглежда наистина страхотно ,но се появи проблем светят наистина много силно ,обаче заслепявам всичките насрещни автомобили.фаровете са регулирани в специализиран център в "съответсвие с евростандартите"(както майстора каза),пропуснах да кажа ,че съм сложил ксенон 6000К.в момента съм свалил крушките на по-ниско ниво и не виждам ,когато е тъмно.ако има някой колега патил с това приключение angel eyes,моля да каже как е постъпил.единственото нещо,което мисля да направя е да махна ксенона,но все пак не ми се иска
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с фаровете angel eyes на пасат 5
явно са много вдигнати . свали ги малко от ел регулировката така че да осветяват на 15-тина - 20 метра пред колата.а данеби единия фар да ти свети по високо от другия ? застани срещу някоя стена и провери . моите като ми ги "регулираха" ги направиха към г*за си и после си ги направих сам срещу стена да са наравно двата . успех
- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94
Re: проблем с фаровете angel eyes на пасат 5
Peteff написа:явно са много вдигнати . свали ги малко от ел регулировката така че да осветяват на 15-тина - 20 метра пред колата.а данеби единия фар да ти свети по високо от другия ? застани срещу някоя стена и провери . моите като ми ги "регулираха" ги направиха към г*за си и после си ги направих сам срещу стена да са наравно двата . успех

п.п.кажи после дали има резултат или и аз и колегата грешим
поздрави