Абе,колега,какво ме направи-втори ден си търся другите 4 цилиндъра и нямат намиране

!А аз се чудя защо не ще да върви като V8 пущината

-те половината цилиндри били бегали!!!!!Това в кръга на майтапа,бях убеден,че сам ще се коригираш и затова не реагирах веднага с"ауее ей,къв осмак веее"!Радвам се,че на повече хора темата им става интересна и се опитват да ми помонат с нещо,за което съм благодарен!!!
Колега,bachest,от това,което си написал явно трябва да се търси бобина с по-задна буква от азбуката.Като че ли следват азбучен ред,а?В събота ще ги видя точно какви марки и с какви номера са настоящите и ще ги напиша.
Към колегата zfa159-горят си наред всичките,не една само!И да,минали са всичките по веднъж,сега повтарят.И никога не са горели след кратък период/пробег,без проблем си изкарват по няколко хиляди или десетки хиляди км,но крайния резултат след това е все същият!
И така май стигаме до комутатор,както казаха колегите The_Machine и milmar(нищо,че си дизелджия-и вие сте хора все пак

).А това ми го беше споменал и Васко в един телефонен разговор от преди повече от половин година и надали ще си спомни,но то не е и нужно!Ама тогава изниква въпроса как може да се провери и евентуално докаже тази хипотеза????