А към колегата с разхода - зависи колко бързо ти мине еуфорията да я настъпваш след чипа
имате ли чип тунинг
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Re: имате ли чип тунинг
И аз съм в групата на чиповете на Брезел.
А към колегата с разхода - зависи колко бързо ти мине еуфорията да я настъпваш след чипа
Купих колата с чип (уж). Но не съм доволен от вървежа въобще
. Може нещо друго да не е в ред. А и нямам пряка база за сравнение, как трябва да върви такава кола с чип.
Иначе съм с Passat B5 AFN.
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Нямам , но в скоро време ще ритна голфелин с един чипец ...

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
С ремапнат софт съм - освен че върви повече наи-доброто е че падна и разхода /щото 2.5 с тоя автомат бая си лапа/.
- hooligan_sk
- Модератор

- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Нямам и се колебая дали да слагам, харчи ми някво масло можеби 80-100гр на 1000км такаче да не го напъвам допълнително... и съм доволен че не пуши колата, пък върви доволно както си е, не ме дразни с маломощност 
- bangobango
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
valio_ написа:Купих колата с чип (уж). Но не съм доволен от вървежа въобще. Може нещо друго да не е в ред. А и нямам пряка база за сравнение, как трябва да върви такава кола с чип.
Ами колега и аз съм с този двигател и чип от Брезел и на 2-ра върти гуми на асфалт в целия диапазон от 2200/300 до към 4400/500 оборота. Също НЕ трябва да ти умира след 3000 оборота ами точно обратното. Моята след 3К се отпушва и чупи вратове. Много голямо значение има дали този дето е писал чипа е самозван и е пипнал 1-2 таблици или е човек, който сериозно си вдява от чипове.
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Аз нямам чип, а за сега и не обмислям варианта за слагане
-
Kalin72
- Автомобил:
- Двигател:
Интересно е дали слагащия чип позволява безплатното връщане към оригиналния мапинг? Намерих американски тунер, който позволява това, срещу не много повече от струващия 500-600 лева EDC 15 тунинг.
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
airjohn написа:Brezel
+1

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Kalin72 написа:Интересно е дали слагащия чип позволява безплатното връщане към оригиналния мапинг? Намерих американски тунер, който позволява това, срещу не много повече от струващия 500-600 лева EDC 15 тунинг.
Ако прочетеш темата за чипването на Брезел, ще разбереш какво позволява.
Значи аз видях как реагира Андонов и Брезел, когато някой си инженер е барал предварително колата и като проблема се стовари на тяхната глава. Реагираха достатъчно бързо и адекватно и то за тяхна сметка, което ме кара не само да мисля, а и с времето се потвърди, че те са ПРАВИЛНИТЕ ХОРА и несъм сбъркал при избора ми на тунер.
Видях също какво получих преди 6 години - чип за 1000лв......едно голяма няма нищо и пушеща кола. Важното е че живях с мисълта, че колата ми е чипната и върви много и затова пуши. Блажени са вярващите
Всеки да си преценя.
Видях също какво получих преди 6 години - чип за 1000лв......едно голяма няма нищо и пушеща кола. Важното е че живях с мисълта, че колата ми е чипната и върви много и затова пуши. Блажени са вярващите
Всеки да си преценя.
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не ми трябва, имам коне бол. За 90% градско(шопско) няма много смъсъл от коне. На магистрала карам умерено(100-130). Въобще не ми пука че някой ще ме изпревари със 180, в гробищата има места за всички. Колата в Golf Variant 1.9TDI, 116HP, мотор AJM. На 29 години съм и ми се живее, имам жена, а скоро ще имам и дете. Мнението ми е че ако искаш спортна кола трябва да си купиш такава.
- djdaka
- Автомобил: VW Tiguan R-line
- Двигател: CUV 150hp
Повече от 12 000 км с чип от Богомил (Brezel) - http://www.powerchip-germany.de/.
За новите ми настройки по мотора отново чип от Богомил.
Подрави.
За новите ми настройки по мотора отново чип от Богомил.
Подрави.
218 000 от които 25 000 км брезел 110кс, без катализатор, запушен егр. По-молко гори единственият недостатък е че малко пуши.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
dragozow написа:Не ми трябва, имам коне бол. За 90% градско(шопско) няма много смъсъл от коне. На магистрала карам умерено(100-130). Въобще не ми пука че някой ще ме изпревари със 180, в гробищата има места за всички. Колата в Golf Variant 1.9TDI, 116HP, мотор AJM. На 29 години съм и ми се живее, имам жена, а скоро ще имам и дете. Мнението ми е че ако искаш спортна кола трябва да си купиш такава.
За тази работа няма възраст,а и не е речено че се слага чип за да караш с 200! Повечето кончета не са само за да изпълваш километража,а и за
да ти предават увереност в определени ситуации ! Мощноста не е смъртоносна когато задкормилното устройиство е изправно
Върни се в “Дизелови агрегати”