колега и аз искам да подкрепя останали те за да си по сигурен
аз карам с кабели от 60 кинта и от както съм ги сложил не съм си и помислял за проблеми
по-добре си земи веднъж за 60 от колкото през 3-4 месеза да си земаш за 20-30, тук си имаме магазин косер (търново) ако и в софия имате такивав магазини, бегай там и си земай
"Коледни лампички" под капака
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: "Коледни лампички" под капака
VW GOLF3 написа:Еее за смяна ,ама не ми се дават пак 30-35 лв за нови кабели
Ами това е проблемът....30-35 лв освен дърто менте друго няма.....над 50 лв са хубавите кабели....
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа:Ихихихихи Шампион или Бош...
Първо БОШ започват от около 25-30 лв на кабел и пак се скапват след няма и месец.
После Шампион в БГ истинско няма - някакви боклуци се брандират Шампион и се продават на бг пазара.
Беру и Бреми са хубави марки, но са в порядъка 70-150 лв в зависимост от колата.
За 30-35 лв можеш само някой боклук да вземеш...
И моята е с БРЕМИ така дойде от Хиталия и досега не съм имал ядове
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
butsefal написа:колега и аз искам да подкрепя останали те за да си по сигурен
аз карам с кабели от 60 кинта и от както съм ги сложил не съм си и помислял за проблеми
по-добре си земи веднъж за 60 от колкото през 3-4 месеза да си земаш за 20-30, тук си имаме магазин косер (търново) ако и в софия имате такивав магазини, бегай там и си земай
Aбе точно тези не ги препоръчвай защото във Варна те се емблемата на ментетата и шашмите!!!!Нищо свястно не съм вземал от тях....предимно турски и китайски имитации...на времето 3 ангренажни ролки Псевдо"ИНА" смених заради тях....Господ да ги накаже дано!!!
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
В Пловдив комплекта Бреми беше 40 лв.
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
ако е оргиналдъ BREMI за 40 лева може
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
а според вас дали е нормално на тъмно като хвана кабела и кат го клатя малко се вижда искрене (но искренето си е ВЪТРЕ в кабела)
баща ми ги е сменил с Тесла, не мога да кажа колко струват...
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
stelio_009 написа:а според вас дали е нормално на тъмно като хвана кабела и кат го клатя малко се вижда искрене (но искренето си е ВЪТРЕ в кабела)баща ми ги е сменил с Тесла, не мога да кажа колко струват...
Задаваш отговори - разбира се ,че не е нормално да хвърчат искри...
Със старите ми кабели , оригиналните , с които си взех колата , прехвърчаха искри от кабел на кабел , а сега с тези гледам , че и при мен като колегата от по горния пост , се вижда как "тока си върви" вътре в кабела , и аз все пак обаче съм си твърдоглав и като ми остане свободно време ще смъкна кабелите и ще ги облепя с скочбан , пък да става каквото ще 
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с Тесла от 50лв закупена от Косер и съм доволен ве4е 4 месеца, никакви ядове. И със старите нямах ядове, но ме биеше тока от единия и за това ги смених. Старите не знам каква марка са не пише на самите кабели.
не се занимавайте с лепенки и други истината е хубави кабели става ли въпрос за кола пари не се пестят
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
това исках да кажа и аз, дяланото с ТЕСЛА-та е най добро, баща ми се занимава с финна електроника и досега от 10 години само 2 неща е върнал за рекламация
- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
Продават и кабел за свещи в ауто + ако си пазиш старите можеш да им вземеш лулите и да се пробваш да ги смениш,а и някви обувки(кабелни) се сменят 
-
dimitars
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
50 лева Тесла от Косер.Вече 2-ра година съм и няма ядове.Преди това со бях купил уж Шампион за 80 лева,но след 5-6 месеца пак запрескачаха искри...
Тъкмо преди малко отново вдигнах капак на колата в гаража на тъмно естествено и забялязах , че се вижда дори и палеца като се върти , т.е. се вижда една синя светлинка която се върти в капачката 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”