Налага се да сменя посочената гарнитура поради теч. В евро 07 гумената е около 18лв, а корковата - 3 до 4лв (телефонни цени ...) Понеже никога не съм го правил, моля за съвет коя от тях да избера (за материал става дума ) и има ли тънкости при смяната? Втория въпрос е как да стигна до капака на двг-то - трябва да махна металните тръби с VW емблемата отгоре като развия имбусите откъм щеката за маслото или има още някъде захват?
Колега аз сменях гарнитура на капака миналата година с коркова иначе старата беше гумена досега не съм имал проблем,но съм чувал че корковите са по добри и затова такава сложих.Така че прецени
масовото наблюдение при VW ве обратното - коркоите се разтичат а гумените не.Аз съм с коркова и около една година не течеше от никъде.След това започна по малко да сълзи оттук-оттам.Оказа се,че са се разхлабили гайките на капака...пък си ги стягам как си трябва....затегнах ги и спря да омаслява...ама на клиентски коли съм разглеждал и с гумени не е имало проблем. Ако е качествена според мен е по-добре да е гумена. За този двигател незнам ама при по-старите си зависи за каква е.Е,не че не се преправят ама все пак.