Повдигане на голф 3. Как и ще вреди ли това.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Re: Повдигане на голф 3. Как и ще вреди ли това.
значи голф-а е супер проходим. 4 зими до сега не съм имал проблеми. вяка зима съм чито нови гуми. обаче миналата зима снега ми дойде в повечко и колата неможеше да върви щото снегът под нея беше в повечко негът който е опира в под-а я надигаше и ме изхвърляше от коловозите. повдигането искам да направя така че този сняг отанал посредата да не ми пречи.10 до 20 сантиметра са ми дотатъчни,
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Ами направи следната проверка, за да разбереш че не можеш да постигнеш толкова - качи един или двама човека в колата и премери дали имаш 10см от сегашната гума до мястото където опира в калника. Проучи дали не можеш да сложиш тампони на пружините и така да повдигнеш колата. Чувал съм че слагат тампони от някаква лада, които са супер евтини и след зимата можеш да ги махнеш.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
в темата и по-точно първото мнение пише че искам да я повдигна с гуми. за тампони,платинки и какви ли не работи под пружините знам. за гуми и джанти ме интересува.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
E koлко човека още трябва да ти кажат,че с гуми и джанти повече от 2-3см не можеша го вдигнеш голфа?Без да изменяш окачването тези 20-30см дето ги искаш няма да станат.Ти можеш да искаш да сложиш гуми от Т-150 ама няма как да стане.Ей не разбрани хора. 

- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Ами земи и си купи една лада нива като искаш 10-20 см 

- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
А някои знае ли на 14 цола джанта ,обикновенна метална ако това е от значение,каква е наи високата гума която мога да сложа ..за да не опре в чашката на амортесиора...за голф 2 става въпрос..примерно 185/70 става ли ..или може и по висока.Колата съм я вдигнал малко с пружини от пасат 3, комби, от зад(6,7 см) и с пружини от голф 3 ТD от пред(4,5 см)...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”