GOLF 3 1.8 AAM РАЗХОД - ПОМАГАЙТЕ!!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
lbr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lbr » Пет 25 авг 2006 17:06

Благодаря на всички! Ще сменя двата филтъра и свещите и ще потърся къде правят качествена диагностика. Като го оправят ще пиша къде е бил проблема. Още веднъж благодаря!

Потребителски аватар
baobab007
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baobab007 » Нед 27 авг 2006 14:01

В София на градско ми харчи 9,3 - 9,5 литра, а на дълъг път при 90-100 км/ч слиза на 7 - 7,3, въпреки че по каталог трябва да е с повече от литър по-малко. Но колата ми е най-малко на 230 000 км, така че не се оплаквам. Иди на диагностика и после си намери постоянен майстор, на който да вярваш като на приятел

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 27 авг 2006 14:24

lbr написа:Благодаря на всички! Ще сменя двата филтъра и свещите и ще потърся къде правят качествена диагностика. Като го оправят ще пиша къде е бил проблема. Още веднъж благодаря!
нищо ти няма на колата според мен и моя си харчеше толкова ,просто тоя мотор си е некъв такъв ,ходи малко-->харчи много ,аз лично със 1000 зора и лишения можеше да го докарам до 9л/100км градско във София в непикови часове ,обикновенно ми даваше 11-12 (бензин)
аз бях със хубави свещи и кабели ,двигателя също беше доста читав ,на дълго не съм я засичал но мисля че некаде 7-8 харчеше

П.П има значение и с какъв бензин караш,по мой наблюдения колкото е по високооктанов бензина толкова по малко харчи

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: GOLF 3 1.8 AAM РАЗХОД - ПОМАГАЙТЕ!!

Мнениеот icemenn » Сря 07 окт 2009 21:17

карам ААМ юркам го максимално 3-4000 оборота градско постоянно,задръствания..повече от 10 никога не ми е удрял по принцип 8.5-9 гори(попринцип така си карам) :bishop датчиците си провери всичките!ламбда сонда включително + елкон

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот icemenn » Сря 07 окт 2009 21:18

landwarrior написа:
lbr написа:Благодаря на всички! Ще сменя двата филтъра и свещите и ще потърся къде правят качествена диагностика. Като го оправят ще пиша къде е бил проблема. Още веднъж благодаря!
нищо ти няма на колата според мен и моя си харчеше толкова ,просто тоя мотор си е некъв такъв ,ходи малко-->харчи много ,аз лично със 1000 зора и лишения можеше да го докарам до 9л/100км градско във София в непикови часове ,обикновенно ми даваше 11-12 (бензин)
аз бях със хубави свещи и кабели ,двигателя също беше доста читав ,на дълго не съм я засичал но мисля че некаде 7-8 харчеше

П.П има значение и с какъв бензин караш,по мой наблюдения колкото е по високооктанов бензина толкова по малко харчи

колега говориш глупости (мое мнение)

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Re:

Мнениеот Теодор » Сря 07 окт 2009 21:25

icemenn написа:
landwarrior написа:

колега говориш глупости (мое мнение)

А ти преди да пишеш поне виж откога е темата mhihi mhihi

javor_bg
    Автомобил:
    Двигател:
    Контакти:

Re: GOLF 3 1.8 AAM РАЗХОД - ПОМАГАЙТЕ!!

Мнениеот javor_bg » Чет 08 окт 2009 12:51

Колеги, някой спомена за подгряване на инжекцията в тази тема. Какво е това ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”