Въпрос относно средно гърне на Голф 3 1.9 чист дизел
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно средно гърне на Голф 3 1.9 чист дизел
Здравеите колеги искам да ви попитам за средното гърне.В момента колата ми е без средно гърне а с права тръба и накрая имам ремус.От зачестилите спирания на полицаите на 2 пъти ми правят забележка и ме предупредиха че ще ме спрът от движение.Таи като често ми се налага да пътувам извън града и започна да ми надува главата това боботене.Та въпроса ми е ако сложа средно гърне чисто ново с катализатор и там другите глупости а не махам ремуса,ще се намали ли шума за да може чичко полицаи да не ме спира повече.Благодаря предварително.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Въпрос относно средно гърне на Голф 3 1.9 чист дизел
Няма да е кой знае каква разликата в звука....
Махни си задното Ремус гърне,сложи си обикновенно + един хромиран накрайник и ще настъпи тишина.
И няма да имаш проблем с Ушевите...
Махни си задното Ремус гърне,сложи си обикновенно + един хромиран накрайник и ще настъпи тишина.
И няма да имаш проблем с Ушевите...

- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
Точно това е че на мен не ми се маха ремуса разбираш ли искам да си остана и въпроса е щото сега гърмни много аз не искам да е пълна тишина искам пак да си се чува ама полицаите да не ме занимават за него и затова питам дали ще се намали малко звука поне не искам да изчезва нацяло.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
С едно средно гърне ще се позатиши!
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
и аз така си мислих ама не бях сигорен и затова реших да попитам мерси колега утре ще ходя да го слагам че иначе следващия път няма да ми се размине.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ти и без средно гърне...,ми то комай си само на тръба
Карам едно японско дизелче ,просто,без задно гърне,само средно-ми поносимо е из града,не съм имал проблем с полицаите.Но на дълъг път-само антифони или приятна компания.
А на Вентото са си още оригиналите и само "шепти",е придрънква някой и друг гнилоч по грънците-1,9 обикновен дизеляк
Карам едно японско дизелче ,просто,без задно гърне,само средно-ми поносимо е из града,не съм имал проблем с полицаите.Но на дълъг път-само антифони или приятна компания.
А на Вентото са си още оригиналите и само "шепти",е придрънква някой и друг гнилоч по грънците-1,9 обикновен дизеляк
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
emo-gar написа:Ами ти и без средно гърне...,ми то комай си само на тръба![]()
Ми колега то попринцип наистина си е цяла тръба обаче накрая съм със ремус(гърне)и поради това и това че нямам средно гърне и катализатор за градско се издържа стига да не е режеш много ама за извънградско е направо ужас.Ама както и да е днеска се реших и отидах да сложа едно средно гърненце сега вънка поотихна малко а вътре вече не се чува изобщо да се надявам чичко полицаи да не ми прави проблеми вече.
А да и ако може да се заключи темата таи като мисля че проблема е решен.
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
Моля темата да бъде заключена

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”