Странен шум при пускане на газта като лагер
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странен шум при пускане на газта като лагер
Не са ми много ясни , ама се грижа някой като смени скорости заради тебе , а се окаже лагер да не те псува излишно.
Колеги не се карайте мммммм то така или иначе дори и да е скоростната кутия ще е карам до последно но и не е лошо да е погледне некой майстор а дано да е някой лагер а не скоростната кутия
благодаря се пак за инфото 

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Бързият написа:Не са ми много ясни , ама се грижа някой като смени скорости заради тебе , а се окаже лагер да не те псува излишно.
абе я виж малко какво съм писал...............именно му казвам да си провери лагерите на главините първо ,за да не си смени скоростите заради някои разбирач като теб,пък и ако я закара на маистор разбиращ от работата си веднага би усетил шума от къде идва,така че ако обичаш престани да компетентстваш!!!
- генгер
- Автомобил: GOLF_IV_1600_SR
- Двигател: AKL_101кс
Re: Странен шум - ПОМАГАЙТЕ !!!
KAICHO написа:лошо на тая криза хич не е добра тая новинаммммм а какво може дами направи ако сам на път и евентуално някой знаели как варвят цените на скоростни кутий и БЛАГОДАРЯ за бързите отговори
сменях скоро 80 лв, но се разбери да я пробваш първо

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
цените на скор. кутии по моргите варират от 150 до към 350 лв.спрямо модела и повечето си ги белязват и ти дават 1-2 дни да видиш как е новата(стара)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”