Гасне след запалване.
- veso-golfa
- Автомобил: Golf 3
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гасне след запалване.
преди 5 дни имах същия проблем почна се така на 10 пъти 2 пъти пали и накрая отказа тотално 20 лв елкон 100 на майстора и всичко е топ... сега съм без имобилайзер
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vladko написа:Ясер написа:...Отвори корите около патрона, зкарай буксичката на бобинката, която е около патрона, почисти контактите и при нужда леко напъни пластинките, за да може да правят по-добър контакт с буксата на бобината. Често се случва, зашото при въртенето на патрона се получават някакви мижави вибрации, които в даден момент нарушават контакта на буксичката...
Колега имам високо мнение за знанията ти,но тук определено грешишВиждал ли си четеца при Голф 3?Каква букса,какви пластинки,какви контакти
-там всичко е отлято(няма букса)-букса има чак при иммобилайзера
Няма как каквито и да е вибрации да нарушат какъвто и да е контакт. Нека да почисти буксите при иммобилайзера и да чака резултат,но в повечето случаи проблемът си остава.
Извинявам се, в главата ми се въртеше , че е Голф4, което по нищо не прилича на Голф3
Само това, че и двата типа системи създават едни и същи главоболия.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм искал да те обидя колега,както казах и преди сигурен съм че разбираш и че просто си се объркал-човешко е 
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
Колеги от известно време го прави същия проблем и при мен въртя да пали и гасне,това се повтаря до когато си поиска то веднъш така въртях и накрая реших да сложа другия ключ след което запали веднага.Явно ще е в чипа проблема.Но може и да не е.Днес пак се ядосвах че ми я направи тази гадост и неможах да запаля 20 мин.Докато запали когато си поиска то.ТА да питам колегата дали разбра от какво му се е получавало така.ПОЗДРАВИ
Вчера и при мен се получи подобен проблем. Вдига 500 оборота, аха да запали и веднага гасне. На компютъра няма грешка, налягането на бензин е ОК. Разкачих дебитометъра и веднага запали от раз. Странното е че при закачането му обратно колата продължи да си работи и си запали от раз.
- shockhead
- Автомобил:
- Двигател:
Ами може да е било слаба връзка в това, което си разкачил.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”