странен шум голф3
-
miropetko
- Автомобил:
- Двигател:
странен шум голф3
става на вапрос за предно ляво колело все едно има камаче в граифера на гумата /не е от това прегледах добре/ савет от какво може да е .?колата е голф 3гт 1,6 аек. 

- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Re: странен шум голф3
Да не е от лагера 
- Hilieca
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам подобен проблем само че при мен все едно е спаднала гумата едно такова като че ли лепне за асфалта и неможах да открия от кво е
здравейте,
че е шум от някоя въртяща се част е ясно, само прецени периода на шума, ако е същия като от камаче провеви да не виси нещо от вътрешната част на джантата и да се удря в супорта на наклатките
примерно
че е шум от някоя въртяща се част е ясно, само прецени периода на шума, ако е същия като от камаче провеви да не виси нещо от вътрешната част на джантата и да се удря в супорта на наклатките
примерно
-
miropetko
- Автомобил:
- Двигател:
свалях гледах дмнес нищо.сега ще видя сас смяна на гумите.ако не даде резултат чакам да се усили,иначе не знам какво да предприема.
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вдигаш колата на крик, дърпаш ръчната, палиш колата, включваш на 3-та скорост и отпускаш съединителя без газ. Ще се завърти гумата и ще можеш по-добре да чуеш от къде идва шума. Предполагам лагер е заминал, може и каре да е.
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
fill написа:Вдигаш колата на крик, дърпаш ръчната, палиш колата, включваш на 3-та скорост и отпускаш съединителя без газ. Ще се завърти гумата и ще можеш по-добре да чуеш от къде идва шума. Предполагам лагер е заминал, може и каре да е.
да каренце,може и да е някя жаба огледай си гумите аз ей так си прежалих пари и си бях купил дори и лагерите за смяна се бях приготвил но си смених гумата и се разминах с 5 а не с 150лв!
-
miropetko
- Автомобил:
- Двигател:
маншона на карето е здрав десния лагер сам го сменял и горе доло имам представа за какво става на вапрос ако е лагер остава само гумата да разменя. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”