drwaco написа:аз съм тамнали оъ 18 часа почва
Да, в 18:00 ще сме там !
drwaco написа:аз съм тамнали оъ 18 часа почва
4ernata perla написа:Добра среща се получи и с повече хора. Така и така не се разбрахме дали ще местим мястото, защото повечето сме на другия краи на София. Мен не ме бърка каде ще е, но ако решите нещо даите предложения.
neon написа:4ernata perla написа:Добра среща се получи и с повече хора. Така и така не се разбрахме дали ще местим мястото, защото повечето сме на другия краи на София. Мен не ме бърка каде ще е, но ако решите нещо даите предложения.
Т'ва ми прозвуча като "На мен не ми пука ма хайде да е другаде!". Ако там Ви е кофти-местете я. Само кажете къде ще е по-удобно за всички.
Fripon_X написа:Е да аз като годя до пловдив минавам за по пряко през Варна. Ако искате мойеме да се събереме следвашия път а ОМВито на красна поляна точно където започва възвишението за към центъра по хигиена (дано някой да ме е разбрал).
DIABLO 666 написа:гледам хубави срещи сте заформили на голф 2,може другия месец да се включа и аз с придобивката,малко е очукана но дано неми се смеете много но сега те първа започва промяната,все пак жена на срудна възраст я е карала и то 1 път сдмично.има си косури от към видя но се надявам да ме приемете.
4ernata perla написа:Е стига бе колега никаде не пише че срещата е само за наточени голфове. Заповядаи няма да те изгоним
maniaka написа:4ernata perla написа:Е стига бе колега никаде не пише че срещата е само за наточени голфове. Заповядаи няма да те изгоним
И то па едни наточениНекви кънтрита там от оффрод клуба имаше и некви с удари у вратите
pif написа:maniaka написа:4ernata perla написа:Е стига бе колега никаде не пише че срещата е само за наточени голфове. Заповядаи няма да те изгоним
И то па едни наточениНекви кънтрита там от оффрод клуба имаше и некви с удари у вратите
Да ама неска сутринта като се събуди вратата ми не беше ударена казалсум ти да спреш да пиш![]()
![]()
neon написа:А-аз даже не бях с Фолксваген (камо ли Голф 2) ама пак присъствах!
Fripon_X написа:neon написа:А-аз даже не бях с Фолксваген (камо ли Голф 2) ама пак присъствах!
Жалко за което. Ако беше с ниско летящия самолет щеше да има още една красива 2ка на това събиране.
Следвашия път се надявам да съм си измил колата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта