Срещи на голф мк2 град София

Организация и провеждане на клубните сбирки!

Колко ще дойдат в събота?

Анкетата завърши на Съб 06 фев 2010 19:17

Аз ще съм там със сигурност!
2
13%
Жената и децата .... друг път..
1
6%
Да/Не.. Може би ... уффф Ще видим
9
56%
Не. Няма да успея
1
6%
Не съм на територията на София
3
19%
Мързи ме ...
0
Няма гласове

Общо гласове: 16
Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Срещи на Г2 София...

Мнениеот VW-fenka » Съб 10 окт 2009 10:58

drwaco написа:аз съм там :beer нали оъ 18 часа почва

Да, в 18:00 ще сме там !

Потребителски аватар
maniaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maniaka » Съб 10 окт 2009 12:06

И аз съм там тоя път :D

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Съб 10 окт 2009 20:21

Добра среща се получи и с повече хора. Така и така не се разбрахме дали ще местим мястото, защото повечето сме на другия краи на София. Мен не ме бърка каде ще е, но ако решите нещо даите предложения.

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Нед 11 окт 2009 0:02

4ernata perla написа:Добра среща се получи и с повече хора. Така и така не се разбрахме дали ще местим мястото, защото повечето сме на другия краи на София. Мен не ме бърка каде ще е, но ако решите нещо даите предложения.

:063: Т'ва ми прозвуча като "На мен не ми пука ма хайде да е другаде!". Ако там Ви е кофти-местете я. Само кажете къде ще е по-удобно за всички. :012:

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Нед 11 окт 2009 10:15

neon написа:
4ernata perla написа:Добра среща се получи и с повече хора. Така и така не се разбрахме дали ще местим мястото, защото повечето сме на другия краи на София. Мен не ме бърка каде ще е, но ако решите нещо даите предложения.

:063: Т'ва ми прозвуча като "На мен не ми пука ма хайде да е другаде!". Ако там Ви е кофти-местете я. Само кажете къде ще е по-удобно за всички. :012:

нямам това предвид а кадето и да е не ме бърка да отида

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Нед 11 окт 2009 11:54

Е да аз като годя до пловдив минавам за по пряко през Варна :lol: . Ако искате мойеме да се събереме следвашия път а ОМВито на красна поляна точно където започва възвишението за към центъра по хигиена (дано някой да ме е разбрал).

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Нед 11 окт 2009 17:25

Fripon_X написа:Е да аз като годя до пловдив минавам за по пряко през Варна :lol: . Ако искате мойеме да се събереме следвашия път а ОМВито на красна поляна точно където започва възвишението за към центъра по хигиена (дано някой да ме е разбрал).

Еми може. А снимки няма ли на вчерашната сбирка

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Нед 11 окт 2009 22:11

гледам хубави срещи сте заформили на голф 2,може другия месец да се включа и аз с придобивката,малко е очукана но дано неми се смеете много но сега те първа започва промяната,все пак жена на срудна възраст я е карала и то 1 път сдмично.има си косури от към видя но се надявам да ме приемете.

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Нед 11 окт 2009 22:15

DIABLO 666 написа:гледам хубави срещи сте заформили на голф 2,може другия месец да се включа и аз с придобивката,малко е очукана но дано неми се смеете много но сега те първа започва промяната,все пак жена на срудна възраст я е карала и то 1 път сдмично.има си косури от към видя но се надявам да ме приемете.

Е стига бе колега никаде не пише че срещата е само за наточени голфове. Заповядаи няма да те изгоним :beer

Потребителски аватар
maniaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maniaka » Нед 11 окт 2009 23:33

4ernata perla написа:Е стига бе колега никаде не пише че срещата е само за наточени голфове. Заповядаи няма да те изгоним :beer

И то па едни наточени :lol: Некви кънтрита там от оффрод клуба имаше и некви с удари у вратите :lol:

Потребителски аватар
pif
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pif » Пон 12 окт 2009 0:30

maniaka написа:
4ernata perla написа:Е стига бе колега никаде не пише че срещата е само за наточени голфове. Заповядаи няма да те изгоним :beer

И то па едни наточени :lol: Некви кънтрита там от оффрод клуба имаше и некви с удари у вратите :lol:

Да ама неска сутринта като се събуди вратата ми не беше ударена казалсум ти да спреш да пиш :drunk :screwy :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Пон 12 окт 2009 7:26

pif написа:
maniaka написа:

Да ама неска сутринта като се събуди вратата ми не беше ударена казалсум ти да спреш да пиш :drunk :screwy :Mr Green Fun

О господи добрата фея ти е сбъднала едно желание като ти е оправила вратата я кай с ко да я почерпя че да ми напраи целия дръгел.
А са по темата. Колега ако си с Г2 идвай само моляте не ни пропускай като един колега от силистра той просто ни подмина сигурно не ни е видял. А да и моя дръгел е най-очукан такаче няма да се притесняваш.

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 12 окт 2009 9:16

А-аз даже не бях с Фолксваген (камо ли Голф 2) ама пак присъствах! :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Пон 12 окт 2009 16:47

neon написа:А-аз даже не бях с Фолксваген (камо ли Голф 2) ама пак присъствах! :Mr Green Fun

Жалко за което. Ако беше с ниско летящия самолет щеше да има още една красива 2ка на това събиране.
Следвашия път се надявам да съм си измил колата. :mrgreen:

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Пон 12 окт 2009 17:26

Fripon_X написа:
neon написа:А-аз даже не бях с Фолксваген (камо ли Голф 2) ама пак присъствах! :Mr Green Fun

Жалко за което. Ако беше с ниско летящия самолет щеше да има още една красива 2ка на това събиране.
Следвашия път се надявам да съм си измил колата. :mrgreen:

Е кво то и моита беше мръсна но никаде не пишеше "вход само за чисти коли" :mrgreen: а и там има каде да се мият колите ако евентуално не се смени мястото на срещата.

Върни се в “Организационен”