когато махнах пластмасите на кормилото видях това
и въпроса ми дали мога да разбера дали изобщо имам аирбег или волана е сложен просто такъв понеже на конзолата отстрани имам и лампа за абс но абс нямам а и лампата за аирбега не свети и тя
въпрос за аирбег
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за аирбег
щом имаш и лампа и кабел то те не са сложени за красота може би си имал аирбег и е махнат
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
ми щото тва панелчето с лампите са вижда малко лепило отстрани и ма самнява да не са го слпожили еи да са води че има екстри в повече
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
отдолу под таблото е модула на аирбега по това може да се разбере но не знам май трябва да се свали таблото за да се види 
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
ако ще е толкова сложно маи ще пропусна
а по принцип към кабела на аирбега какво се закача някакав датчик или др кабел които отива към модула?
а по принцип към кабела на аирбега какво се закача някакав датчик или др кабел които отива към модула?
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
ако всичко си имаш би трябвало само да си закачиш аирбега но вече незнам как стоят нешата
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
ясно мерси колега
ако някои знае как да извърша въпросната операция ще се радвам да сподели
ако някои знае как да извърша въпросната операция ще се радвам да сподели
щом не свети лампата най-вероятно нямаш. иначе всеки има всички възможни лампи за модела, но се полазват каквито трябва. най-добре върви на майстор, защото ербега не е добра идея да си го експериментираш сам
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
Един написа:щом не свети лампата най-вероятно нямаш. иначе всеки има всички възможни лампи за модела, но се полазват каквито трябва. най-добре върви на майстор, защото ербега не е добра идея да си го експериментираш сам
като гледам като нищо са отрязали и лампата на аирбега щом не свети и не е закачен,колега като свалиш кората под волана,точно пред барчето със скоростният лост трябва да има една малка ламаринена кутия е там е у0сроиството,ако ли не просто аирбега ти е за красота
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”