Колеги,бях дал колата- голф 4 и като я земах обратно имаше следните проблеми: на копютъра,като паля пише нещо от сорта: service em 3000km , а другия проблем е,че градусите на климатроника и на комютъра са във °F (май фаренхайт значеше),а не както преди в °C (Целзий)?Ако може някой да ми каже как да оправя тези проблеми?
Мерси предвариелно
Голф 4 проблеми?
-
alexander_1990
- Автомобил:
- Двигател:
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 проблеми?
Това ми приличан на настройки на бордовия - първото - ако е имало настройкса за предупреждение за смяна на маслото, а второто - ако някой го е променил без да иска.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Да ти имам "проблемите" колега!!
Едното ти е стандартна сигнализация за наближил период за обслужване (масло... филтри), който можеш са да занулиш
А воторото е просто променена настройка... и за това
Едното ти е стандартна сигнализация за наближил период за обслужване (масло... филтри), който можеш са да занулиш

-
alexander_1990
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi написа:Да ти имам "проблемите" колега!!![]()
Едното ти е стандартна сигнализация за наближил период за обслужване (масло... филтри), който можеш са да занулиш![]()
Ами ако можеш да ми кажеш как да ги направя тези работи ще ти бъда благодарен?
Започваш с тази тема от всеки раздел - viewtopic.php?f=5&t=100095 ако не намериш това което търсиш, избираш търсачка съответния раздели и думата или думичките, даваш търси 
-
alexander_1990
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Започваш с тази тема от всеки раздел - viewtopic.php?f=5&t=100095 ако не намериш това което търсиш, избираш търсачка съответния раздели и думата или думичките, даваш търси
Не можах да намеря нищо отсносно тези проблими в търсачката!

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
За сервизирането можеш да го занулиш и сам, ако имаш ВАГ-КОМ или отиваш на сервиз. Хубаво е да го направиш след като наистина си сервизирал колата, за да можеш да си ползваш фабричното напомняне за посещение в сервиза. А втория "проблем" се решава като натиснеш едновременно бутоните AUTO и ECON на климатроника. Ако си с врътки - пак VAG-COM 
-
alexander_1990
- Автомобил:
- Двигател:
theraven написа:За сервизирането можеш да го занулиш и сам, ако имаш ВАГ-КОМ или отиваш на сервиз. Хубаво е да го направиш след като наистина си сервизирал колата, за да можеш да си ползваш фабричното напомняне за посещение в сервиза. А втория "проблем" се решава като натиснеш едновременно бутоните AUTO и ECON на климатроника. Ако си с врътки - пак VAG-COM
Много ти благодаря колега!

И ваг не ти трябва.
Как да занулим Oil Service и Inspection Service на Golf IV:
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртата бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----``
morfei1 написа:И ваг не ти трябва.Как да занулим Oil Service и Inspection Service на Golf IV:
1. Натискате и задържате бутона за нулиране на "дневния" пробег (долу в дясно на таблото
2. Завъртате контактния ключ на позиция "контакт" (не палите)
3. Пускате бутона за "дневния" пробег и на дисплея излиза Service OIL
4. Завъртата бутона за сверяване на часовника (долу в ляво на таблото) на дясната страна
5. На дисплея излиза Service OIL ----
6. Ако искате да занулите и Service INSP, натискате отново бутона за зануляване на "дневния" пробег (долу в дясно), на дисплея излиза Service INSP
7. Натискате отново бутона за часовника (долу в ляво) на дясната страна и на дисплея се показва Service INSP ----``
Колега Морфей, тоя горния алгоритъм изобщо не сработи при мен. И се наложи да я чоплят с Ваг-Ком.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
morfei1 написа:При мен работи
И при мен работи.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
И при моя голф ставаше зануляването по описания метод.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”