как се изважда бравата на предна врата голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

как се изважда бравата на предна врата голф 4

Мнениеот achodemo » Пон 12 окт 2009 21:31

Колеги проблема ми е от доста време но напоследък доста зачести!
Значи явно имам познатия за сигурно доста от вас проблем с онези ключета в бравата на (при мен) предната лява врата .
Не винаги (вече почти никога) ми светва осветлението в купето когато отворя вратата , друг път като съм вътре неще и ръчно да се пусне (само мъжди) аве изобщо много шибано и се влоши отскоро май още повече след като един ден ,понеже ми се видя че трудно се движи пластмасовия палец на бравата (този дето я държи затворена) , реших да го пръсна малко с WD40 :oops:
С две думи почти винаги не ми отчита че отварям вратата ,а и ми набива някаква грешка (не я помня точно) ,нещо беше за интериорното осветление му закъснява сигнала или нещо такова!
И сега ми се иска да пробвам да извадя целия механизъм на ключалката и ако мога да си го почистя или поправя ако има нужда , но незнам как да стигна до него и по-точно как след като махна кората да сваля металния капак ,защото знам че механизма на стъклото е хванат за него ,но незнам точно как и дали ще мога да го сглобя после! :oops: :?
Просто ми е нужна информация и съвет от някой който го е правил ,да ми каже дали е много трудно и дали да се захващам изобщо ! :roll:
Имали някаде материал и снимки как става ,не намерих ,може и да несъм търсил достатъчно,незнам :oops: :oops:
Претеснява ме това да не шчупя нещо по механизма на стъклото ! Има две гумени тапи на този металния капак те за какво са , дали през тях нещо се прави първо преди да се свали ....? :? :? :roll: :?:

Моля за помощ че ми е много гадно така !
Благодаря ви предварително :(

Потребителски аватар
egoist_ok
Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
Двигател: ARL 2002

Re: как се изважда бравата на предна врата голф 4

Мнениеот egoist_ok » Пон 12 окт 2009 22:25

:търсачкаа http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57 ето ти снимков материал - това е за пасат ама за Г4 е същото

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Re: как се изважда бравата на предна врата голф 4

Мнениеот achodemo » Пон 12 окт 2009 22:57

Благодаря ! :oops:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”