:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Нов шоуруум и сервиз на Хаас-60 в Пловдив

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Нов шоуруум и сервиз на Хаас-60 в Пловдив

Мнениеот POLAKA84 » Чет 06 мар 2008 19:56

Уважаеми приятели.

Не знам дали повечето от вас са запознати но след около 2 месеца ще се отвори още един шоуруум и още един сервиз с 6 подемника на територията на сегашният комплекс на Хаас 60. Интересно ми е да чуя вашите мнения и препоръки, относно това какво желаете да бъде добавено, и евентуално какво бихте искали да бъде променено в сегашният процес на работа. Много ще бъда блгодарен на всички, който Ми пишат по темата. Отговарям за следпродажбеното обслужване в Хаас и Ви уверявам, че мненията Ви ще бъдат предоставени пред управата. Благодаря предварително. :wink:

Потребителски аватар
Shotgun
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Нов шоуруум и сервиз на Хаас-60 в Пловдив

Мнениеот Shotgun » Вто 13 окт 2009 15:39

Много са зле в гаранционното обслужване. death

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Сря 14 окт 2009 22:24

Чудесна новина! Желая Ви успешна работа! :да:

POLAKA84 написа:Интересно ми е да чуя вашите мнения и препоръки, относно това какво желаете да бъде добавено, и евентуално какво бихте искали да бъде променено в сегашният процес на работа. Много ще бъда блгодарен на всички, който Ми пишат по темата. Отговарям за следпродажбеното обслужване в Хаас и Ви уверявам, че мненията Ви ще бъдат предоставени пред управата. Благодаря предварително. :wink:

Препоръката ми е следната: Четете си мейлите! От 3 месеца очаквам оферта от вас (надали ще я получа някога). Струва ми се, че нямате опит или не практикувате онлайн комуникация с клиенти. Което е много грешнно.

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Сря 14 окт 2009 22:53

....няма по-сакати майстори!!!!

Ilia1977
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ilia1977 » Чет 10 мар 2011 17:54

Аз малко късно се включвам, гледам темата е от доста време. Ваш клиент съм с Пасат 2008 BKD, доволен съм от обслужването и сервиза. Шоурума е прекрасен, но и аз като всички имам Но :) Нямате никакви промоции за дадени модели. В Германия, правят седмица на Пасат, седмица на Голф, направете го и вие. Примерно дадена седмица да бъде посветена на някои модел, и тои да е с по специално отношение, и отстъпки на частите :)Не Ви се бъркам в работата, но ще покажете, че Ви е грижа за нас клиентите. Другата ми препоръка е, наблегнете на т.нар.Buyback система, взимаш нов автомобил, и оставаш стария. Иначе от гаранции, щети и обслужване сте на ниво. + от мен :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”