П.П. Тъй като не става въпрос лично за мен, аз въобще си нямам идея самата процедура, какво представлява, а и дали точно така се назовава...
Заливане на шарнири!?!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Заливане на шарнири!?!
Знае ли някой, къде по София и региона, заливат шарнири!?! А също така и кви пари, горе - долу и дали въобще има смисъл. По принцип става въпрос за шарнири на Ланчия Дедра 1996 г. (ако има значение това)
П.П. Тъй като не става въпрос лично за мен, аз въобще си нямам идея самата процедура, какво представлява, а и дали точно така се назовава...
(абе с две думи - не съм в час
)
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Заливане на шарнири!?!
заливане на шарнири ми звучи като пълнене на шарнири което ми звучи като пълна глупост 

parno написа:заливане на шарнири ми звучи като пълнене на шарнири което ми звучи като пълна глупост
Само,че издържат повече от всички "оригинални" .
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Хм стана ми интерсно, каква е точно процедуратА?
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дашо написа:Знае ли някой, къде по София и региона, заливат шарнири!?! А също така и кви пари, горе - долу и дали въобще има смисъл. По принцип става въпрос за шарнири на Ланчия Дедра 1996 г. (ако има значение това)
П.П. Тъй като не става въпрос лично за мен, аз въобще си нямам идея самата процедура, какво представлява, а и дали точно така се назовава...(абе с две думи - не съм в час
)
по това което си писал искаш да ги рециклираш ли ако е това прават ги някаде на хладилника
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
koby написа:Дашо написа:Знае ли някой, къде по София и региона, заливат шарнири!?! А също така и кви пари, горе - долу и дали въобще има смисъл. По принцип става въпрос за шарнири на Ланчия Дедра 1996 г. (ако има значение това)
П.П. Тъй като не става въпрос лично за мен, аз въобще си нямам идея самата процедура, какво представлява, а и дали точно така се назовава...(абе с две думи - не съм в час
)
по това което си писал искаш да ги рециклираш ли ако е това прават ги някаде на хладилника
По точно искаТ да ги рециклират.
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дашо написа:koby написа:Дашо написа:Знае ли някой, къде по София и региона, заливат шарнири!?! А също така и кви пари, горе - долу и дали въобще има смисъл. По принцип става въпрос за шарнири на Ланчия Дедра 1996 г. (ако има значение това)
)
По точно искаТ да ги рециклират.Моите шарнири не се нуждаят, но понеже въпросните шарнири са заедно с носача и за да се смени шарнира, трябва да се смени и носача. Та заливането на шарнир излизало доста по - евтино, а имало ефект
Поне така ми обясниха на мен...
ами да това го правят при пасата б5 и при аудитата с капсаловани шарнири ако искаш мога да попитам бифшия ми шев ние каде ги рециклирахме и да ти кажа
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
koby написа:ами да това го правят при пасата б5 и при аудитата с капсаловани шарнири ако искаш мога да попитам бифшия ми шев ние каде ги рециклирахме и да ти кажа
Ще ти бъда много благодарен
А колко горе - долу, струва това удоволствие - koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дашо написа:koby написа:ами да това го правят при пасата б5 и при аудитата с капсаловани шарнири ако искаш мога да попитам бифшия ми шев ние каде ги рециклирахме и да ти кажа
Ще ти бъда много благодарен![]()
А колко горе - долу, струва това удоволствие
симеоновско шосе до авто къщата(таз с хубавите коли до газ станцията имало няква мършава така 40-50 лева на носач горе долу
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
koby написа:Дашо написа:koby написа:ами да това го правят при пасата б5 и при аудитата с капсаловани шарнири ако искаш мога да попитам бифшия ми шев ние каде ги рециклирахме и да ти кажа
Ще ти бъда много благодарен![]()
А колко горе - долу, струва това удоволствие
симеоновско шосе до авто къщата(таз с хубавите коли до газ станцията имало няква мършава така 40-50 лева на носач горе долу
Мерси много

понеже и аз карам италианка и имам същите проблеми- не може да е 40-50 лв на носач, защото най-евтиния е малко над 50 лв нов в магазина. с отстъпки ала бала някой ги вземат по 30 и няколко лв.... кажи на твоя човек да влезе във фиатския форум ид а види... аз съм рециклирал моите, но по по-добрия според мен начийн- реже се капачето, сменя се подложката и се валцова обратно капачето. е, изкарах авеликите 10 000 км... вярно, че беше по 10 лв на носач. иначе рециклират и на житница някаъд еи много ги хвалят- напиши рециклиране шарнир житница и ще ги намериш. мисля и оня Жан го правеше, ама той ми мяза мисир и при него никога няма да ида. а най-добрия вариант му кажи на твоя човек- при италианеца и 2 ръка носачи оригинално... има да кара с тях много, за по 20 лв на носач. оригинала е много корав, а тези новите тук карат по 15 -25 000 км макс
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
тъй,
при хамериканските шарнири и накрайници се слагат гресьорки и се гресират допълнително. Така по този начин издържат страшно много време
Познавам хора които го правят по този начин, а ако дадения шарнир няма гресьорка, те си го разпробиват, резбоват, гресират и му слагат гресьорка.
Това може да се прави и в домашни условия
при хамериканските шарнири и накрайници се слагат гресьорки и се гресират допълнително. Така по този начин издържат страшно много време
Познавам хора които го правят по този начин, а ако дадения шарнир няма гресьорка, те си го разпробиват, резбоват, гресират и му слагат гресьорка.
Това може да се прави и в домашни условия
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
pakumba написа:понеже и аз карам италианка и имам същите проблеми- не може да е 40-50 лв на носач, защото най-евтиния е малко над 50 лв нов в магазина. с отстъпки ала бала някой ги вземат по 30 и няколко лв.... кажи на твоя човек да влезе във фиатския форум ид а види... аз съм рециклирал моите, но по по-добрия според мен начийн- реже се капачето, сменя се подложката и се валцова обратно капачето. е, изкарах авеликите 10 000 км... вярно, че беше по 10 лв на носач. иначе рециклират и на житница някаъд еи много ги хвалят- напиши рециклиране шарнир житница и ще ги намериш. мисля и оня Жан го правеше, ама той ми мяза мисир и при него никога няма да ида. а най-добрия вариант му кажи на твоя човек- при италианеца и 2 ръка носачи оригинално... има да кара с тях много, за по 20 лв на носач. оригинала е много корав, а тези новите тук карат по 15 -25 000 км макс
Ще му кажа да си провери
Благодаря за инфото

- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
@ Дашо
Да си сложи носачи "As Metal"- железни са докато прехвалените "Vema"; "Mogul"; "Fedral Mogul " и други едва изкарват 15-18 000 км.
Мисля , че от "Фиат Марийка" ще му станат / стават и на 155 ца. Махнах си еPer a и няма как да проверя.
Да си сложи носачи "As Metal"- железни са докато прехвалените "Vema"; "Mogul"; "Fedral Mogul " и други едва изкарват 15-18 000 км.
Мисля , че от "Фиат Марийка" ще му станат / стават и на 155 ца. Махнах си еPer a и няма как да проверя.
Последна промяна от kris11 на Нед 01 ное 2009 18:12, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”