Вижте и няма да съжалявате
- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе братче лачени са ма са АДСКИ ГРОЗНИ БРЕ не знам за вас, но аз бих се срамувал да усера една толкова красива кола. 5 см от земята и 25 цолови джанти колкото и да са лъскави не отиват нито но имиджа, нито на идеята бръмбър, приличат на трошки натоварени с 2 тона цимент, клекнали и смешни, ебаси грозната гледка..... има си коли дето им отива ма точно тези..... срам
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
... Въпрос на вкус колега, аз лично доста се кефя на ниски костенури - стъпили сигутно върху асфалта, хубавото на наще коли е, че всякак им отива и е трудно да се каже, какъв е най-добрият стил, аз съм решил за себе си въпроса като натрявя колите си в различни стилове... само за ход-род нещо, незнам дали да си губя времето, защото ще ми е по-лесно да направя нова кола,отколкото да преправя до такава стерпен стара...

- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Идеята ми за този сайт бе следната:
1.Да видите как се възстановява Vw Beatle без кой знае какви пари(за целта трябва да разгледате сайта подробно,а не само проектите на главната страница)
2.Да съжалявате че в България колкото и пари да дадете няма да постигнете и половината от резултата постигнат от колегите в Америка!!!
3.Да оцените уникалноста като такава,а не да изхождате от собствения си вкус.
Мойто лично мнение е че Костенурката никога не е била,а няма и да бъде красив автомобил,но това не пречи да я даряваме с любов и грижи-често за сметка на семейството.
1.Да видите как се възстановява Vw Beatle без кой знае какви пари(за целта трябва да разгледате сайта подробно,а не само проектите на главната страница)
2.Да съжалявате че в България колкото и пари да дадете няма да постигнете и половината от резултата постигнат от колегите в Америка!!!
3.Да оцените уникалноста като такава,а не да изхождате от собствения си вкус.
Мойто лично мнение е че Костенурката никога не е била,а няма и да бъде красив автомобил,но това не пречи да я даряваме с любов и грижи-често за сметка на семейството.
- 1200
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaci написа:Идеята ми за този сайт бе следната:
Може би не си обърнал внимание, но ценовата им листа започва от 4000 Евро, при това говорим за съвсем нормална реставрация, т.е. повечето от колата е на място. В българия такива коли няма - някъде в историята на колата все ще се намери някой простак, който да я "окърпи" и завари купето за шасито.
Досега не съм виждал някоя от реставрациите им да протича без директната поръчка на ламарини за половин кола от ВолфсбургУест, БиЕфАй или WCM. И поръчват на килограми, няма такива истории с прави ламарини, че ще спестим $10.
Да, евтино е, особено като отнесеш цената към останалите разходи.
kaci написа:2.Да съжалявате че в България колкото и пари да дадете няма да постигнете и половината от резултата постигнат от колегите в Америка!!!
Тук се изказа "маааленко" неподготвен! Ама съвсем маленко!
Я да се позамисля... А, да! сетих се 2 завършени, хич не лоши. Я да се позамисля още малко... Аааа, сетих се още 6-7 в процес на реставрация. Яяяя, ама то и тук можело! Забравих да кажа, че трябват пари. Не 800 лв., а пари - 12-15 000лв. И труд, щото тия пари само като такива не вършат никаква работа.
kaci написа:3.Да оцените уникалноста като такава,а не да изхождате от собствения си вкус.
Вкусове секакви - то кучето го е казало.
А това, че пичовете са добри - добри са. За 28 дни щом направиха пълна реставрация, значи си заслужават "евала".
P.S. Каката е грозна и дебела...
Върни се в “Air Cooled & Boxer”