Имам ли букса за габарит за мъгла?
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам ли букса за габарит за мъгла?
Днес си разхвърлях таблото да я търся тая букса щото отзад имам кабели ама нямам копче,някой беше казал че буксата е в таблото само да я вържа с копчето...е нея намерих.Можели да нямам такваз?Тогава каде водят кабелите от габарита?Ако имам каде е?
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
копчето требе е на централната конзола, двупозиционно е и управлява халогените и фар за мъгла.
важната подробност е че фара за мъгла работи само при включени фарове
Според мене поразхвърляш частично и проследяваш кабелите...би требвало да те доведат до буксата... освен ако не е като в моя случай - копче на конзолата имаше, ма некои си беше резнал буксата.... били кът
важната подробност е че фара за мъгла работи само при включени фарове
Според мене поразхвърляш частично и проследяваш кабелите...би требвало да те доведат до буксата... освен ако не е като в моя случай - копче на конзолата имаше, ма некои си беше резнал буксата.... били кът
-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
Може и да нямаш букса. Недей да ровиш напразно из таблото отпред, а смени позицията, т.е. отзад
. Долу отляво в багажника (по-точно - калника) има ниша. Бъркаш с ръка, малко напред и напипваш планка за закрепване на два броя букси. При мен имаше само една букса. Другото гнездо беше свободно, което ме навежда на мисълта, че изобщо не е пускан кабел от инсталацията до там. И едва ли ще има пускан отпред.
Но да не ти убивам ентусиазма - порови, при теб може и да е по-различно. Аз на толкоз модификации се нагледах вече...

Но да не ти убивам ентусиазма - порови, при теб може и да е по-различно. Аз на толкоз модификации се нагледах вече...
-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
Що се отнася до мен, аз наистина нямам. Търсил съм основно - отпред, отзад... но няма букса (освен две - за нагревателя и музиката). Не личи и да е имало интервенции по основния кабелен сноп, който се мъдри там. Но не се учудвам, че нямам. Моето е Polo FOX, толкова опоскана модификация, че нямаше дори... запалка, капак на жабката, кора на багажника,... Чувствам се малко като в руски джип
.

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ТЕз немци направо ме разбиват..
А снопа просто може да е изпаднал.. той е самостоятелен..
Ако пък не става, ще ви намерим начин да преокабелим нема грижа..
По принцип това с усилената задна светлина за мъгла трябва да е задължително.. от.. ненам си коя година големият сняг.. некаква европейска директива.. и всички я спазват... точно до реотана за стъклото...
А снопа просто може да е изпаднал.. той е самостоятелен..
Ако пък не става, ще ви намерим начин да преокабелим нема грижа..
По принцип това с усилената задна светлина за мъгла трябва да е задължително.. от.. ненам си коя година големият сняг.. некаква европейска директива.. и всички я спазват... точно до реотана за стъклото...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”