Вентилаторите работят при включен климатроник
Вентилаторите работят при включен климатроник
Здарвейте колеги.Имам Голф 4 1.9 тди 116к помпа дюза.Питам защото не зная.Та със климатроник съм и вчера отворих капака докато колата работеше току що запалена.Забелязах че ми въртят и двете перки а колата естудена.Когато изключих климатроника те спряха.Но при това положение сутрин когато ми трябв парното те работят и двете.Така ли трябва или се изключват някаде за по барзо загряване.Не охлаждат ли по този начин двигателят.

- stefan_milk
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Вентилаторите работят при включен климатроник
и при мен е така явно е нормално
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
yofi написа:Здарвейте колеги.Имам Голф 4 1.9 тди 116к помпа дюза.Питам защото не зная.Та със климатроник съм и вчера отворих капака докато колата работеше току що запалена.Забелязах че ми въртят и двете перки а колата естудена.Когато изключих климатроника те спряха.Но при това положение сутрин когато ми трябв парното те работят и двете.Така ли трябва или се изключват някаде за по барзо загряване.Не охлаждат ли по този начин двигателят.![]()
когато ти трябва парното включваш на ECONT и ще ползваш само парното,без перките отпред да работят
vaikata_milen написа:yofi написа:Здарвейте колеги.Имам Голф 4 1.9 тди 116к помпа дюза.Питам защото не зная.Та със климатроник съм и вчера отворих капака докато колата работеше току що запалена.Забелязах че ми въртят и двете перки а колата естудена.Когато изключих климатроника те спряха.Но при това положение сутрин когато ми трябв парното те работят и двете.Така ли трябва или се изключват някаде за по барзо загряване.Не охлаждат ли по този начин двигателят.![]()
когато ти трябва парното включваш на ECONT и ще ползваш само парното,без перките отпред да работят
Благодаряти ще пробвам така

- stefan_milk
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да на ECON ти работи само парното без вентилаторите на радиаторите отпред и компресора!!!!!!!!!
само ECONT е куриерска фирма-така де бъзикам се
само ECONT е куриерска фирма-така де бъзикам се
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
ааааааа да се е еее като бързам да пиша така е 

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
И аз като си купих колата и аз така от любопитсво паля и отварям капака и се озадачих що работят перките ама е нормално при включен климатик