Проблем с чистачки на Г2
Проблем с чистачки на Г2
Здравейте колеги имам въпрос към вас и дано някой успее да ми помогне.
Преди известно време в един хубав ден се опитах с нормално придърпване на лоста за чистачките да измия предния "джам", обаче вместо да се чуе моторчето да пуска вода чистачките се задействаха отпред както и тази отзад да чистят, но вода никаква. Опитах назад за задния прозорец същото включва чистачките (всичките), но водя не. И така проверих моторчето си работи откъде може да идва проблема? Благодаря предварително 
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с чистачки на Г2
колега в ключа е проблема имах един случай с такова голфче в самият ключ има една пластина тя включва предната и задната чистачка много често падат между нея разни боклуци,прах там е проблема извади ключа и го почисти 

благодаря много колега и аз имах впредвид това, но не бях сигурен и просто трябваше да питам 

- келеш
- Автомобил:
- Двигател:
Както казва колегата Милен вероятностите са или ключа или както при мен се получи-прекъснати кабели,но отзад на задния капак-с една дума ел.захранването.При включване на реотаните на задно стъкло,се включваше и чистачката.
- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
колега откачи маркучлетата на помпичката и пробвай дали изхвърля течност,ако работи така---процедурата е следната//сваляш всички маркучлета и промиване,,от тази течност остават едни боклуци като син камък и запушват маркучите.....провери и за запушване на праскалките...
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Аз също залагам на маркучетата - провери дали не са запушени или прещипани някъде. При мен беше се откачила надката за задната пръскалка, която се намира от дясно под кората в багажника. А също така за предните пръскалки беше се прещипало маркучето при механизма за предния капак.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”