Масло в Кулера

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Масло в Кулера

Мнениеот VW Golf VR6 » Нед 08 ное 2009 21:18

Значи видях доста теми във форума но всички бяха за дизелите и мненията бяха доста различни... Сега става въпрос за Голф 4 1.8т 20v AGU. Днес понеже бях свалил предната броня реших да махна кулера и да го почистя ако има нещо за чистене... махнах го и от маркуча от страната на турбото изтече малко масло...както и в долната част на кулера също имаше малко, не беше много но се уплаших. Количеството общо беше около 2 капачки от кола... Колата от както е в мен съм направил 10000км като преди 8000км е сменено маслото и на щеката не е мръднало. Вече идва време за другата смяна и ме интересува дали ще трябва и друго да сменям. :)Та въпроса ми е има ли някакъв проблем в това и дали е нормално...? Сега другия проблем за който мисля дали има нещо общо. Колата от време на време спира да върви... Става в месеца по 1 да кажем и се оправя след оставяне малко да почине... Ходил съм на диагностика доста пъти но нищо не ми намериха и след почистване и обучаване на дросела се оправя за известно време. Казаха да отида когато направи проблема веднага ама аз докато стигна и тя се оправя...Нека кайто може да помогне с нещо да пише. Мерси предварително.

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Re: Масло в Кулера

Мнениеот alex_zazy » Нед 08 ное 2009 21:37

Маслото едвали е причина за това. Между другото не съм виждал кулер без масло в него!

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Нед 08 ное 2009 21:49

alex_zazy написа:Маслото едвали е причина за това.

Вече незнам кво да мисля...кво ли не смених и пак си го прави от време на време...

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex_zazy » Пон 09 ное 2009 14:40

Може ако в някакъв момент се излее по голямо количество масло да се забаква нещо, ама това ще е придружено с калбо син дим от ауспуха и придружено със загуба на двигателно масло!

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Пон 09 ное 2009 15:24

Аха ми добре ... ще я оставя тази тема да пише ако има още някой мнение... и ще пусна една друга с досадния проблем с мощноста там ще го опиша по подробно... Че на тази тема заглавието ще е пдвеждащо...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”