Онзи ден забелязах (на два пъти, след първия не бях сигурен дали аз не съм направил нещо), че като пусна по инерция и колата гасне. Отбивам и паля наново и всичко е на 6. Пускам след известно време пак по инерция - и айде хоп пак изгасна. Пак отбих и пак запалих без какъвто и да е проблем. Това става при скорост около 120-130 км/ч. В града на кратки разстояния нямам такива проблеми, обаче тогава бях на извънградско. Незнам дали това е свързано по някъкъв начин с факта, че след продължително каране на газ не иска да запали на бензин, а трябва да изчакам 5 мин и тогава пали. Другото мизерия за която се сещам - преди 2-3 месеца както си карах на 2-ра и хоп изгасна. Ей така по средата. Времето беше мокро ама делкото беше сухо (или капачката на делкото беше суха, просто не съм наясно кое какво е

). Тогава след 5-10 мин запалих, обаче както превключа на 2-ра и гаснеше. С 300 зора стигнах до нас. На другия ден пак на 2-3 пъти се опита да прави проблем, ама нищо нямаше в крайна сметка. От Тогава не е правила проблеми.
Колата е Golf III, ABD 1.4
П.С. Карам на газ, на бензин не съм тествал дали гасне.