Давате ли на жените си .....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Возят ли ви половинките ви.

ДА
211
52%
НЕ
191
48%

Общо гласове: 402
Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател:

Re: Давате ли на жените си .....

Мнениеот jonn_krissy » Нед 20 сеп 2009 11:26

Bobi_S13 написа:нямам половинка...
но ме извозват разни девойки нагоре надолу mhihi

еи в тва положение съм и аз :oops: :drunk

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 20 сеп 2009 12:40

theultimate написа:Пък за жените - всичко си зависи. Има и мъже, които не могат да карат. Всичко е до стаж зад волана и шофьорски умения. Не на всеки му се отдава. Обаче...на моята възраст се броят на пръсти жените, които 2-3 години са карали редовно, така че...

Някои може и 20 години стаж да има , но като неможе да кара , какво значение има това ? :012:

п.с. Няма нищо лошо да ни кара половинката ни , като не прави нещо както трябва ния трябва да я поучаваме (колкото можем де ) , а аз обикновенно и викам :dummy: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
borledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borledo » Вто 10 ное 2009 15:32

аз на мойта кат и викна до-де се усет караме сас 150-160км/ч

Потребителски аватар
danail_3
Автомобил: Skoda Octavia estate LK
Двигател: AGU с АГУ

Мнениеот danail_3 » Вто 10 ное 2009 16:01

Преди седмица купих на булката една 2 ка 84 набор точно с тази цел - да се учи да кара. Ама нал съм си нагъл и дадох само веднъж, през останалото време я юркам по ливадите :) (де булката де колата)- голям кеФ.

ПС: голфчето е полуизгнило и някой пич преди мен го е кърпил с нитачката, то затова го взех и за колосалната сума от 350 лв. Ама двигателчето му 1,6 карб пее, че чак и играе :D . Жертвал съм го в името на НаУката. Научно да се докаже че жена (ми)НЕ може да се научи да кара, даже и да не и викам докато се учи :D

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Вто 10 ное 2009 16:18

Да давам и да ме вози когато съм пил и няма друг изход от ситуацията или и давам да ходи сама на работа с голфа ама предпочитам да не съм в колата зада не се ядосвам какво прави,а и тя не обича да ме вози много защото много и се карам :drunk

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 10 ное 2009 16:58

Случва се.И не само на жената.Ето например една приятелка:
Изображение
Просто понякога е наложително.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Вто 10 ное 2009 17:35

A на някой случвало ли му се е да кара жена си да шофира, а тя да не иска??? Мойта я било страх да не надере или удари колата....аз и викам: Ама еййййй, тя каско има бре, ко ти пука, това е желязо, тя пак неще.... Върви ги разбери!

Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Мнениеот HukuTyY » Вто 10 ное 2009 18:10

Аз на моята и давам само на тяхната улица за 300-400м да върти геврека на 1-ва скорост :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Najda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Najda » Вто 10 ное 2009 18:11

Незнам кой дава и кой не дава на половинката си да шофира?!Малко ме вълнува.НО благодарение на това,че мъжа ми винаги ме е подкрепял и имал само градивна критика към мен,мога да твърдя ,че съм добър шофьор.А като мина известно време,вече всеки си има кола и никой не се меси на другия.Е опитвам се понякога да икрънкам за малко Mazda-та,за съжаление я получавам само на магистралата.Но като се замисля май е за добре,чисто по женски ще си призная ,че и аз си се шашкам в новото :wink: !

Потребителски аватар
egoist_ok
Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
Двигател: ARL 2002

Мнениеот egoist_ok » Вто 10 ное 2009 18:13

Като ме оставиха "пешеходец" за един месец как да не и дам да ме вози. Единият ден взехме нейната книжка - чисто нова, а на другият ден тя ме закара да си дам моята :lol: :063: и до като аз нямах книжка тя ме возеше навсякъде и така без да се усети врътна 1000 км за един месец.

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Вто 10 ное 2009 18:14

винаги и давам когато иска да шофира, а когато аз и кажа да седне да покара малко тя не иска :lol: , но най често ме вози когато с приятели сме :drunk mhihi mhihi

Потребителски аватар
Tedo-
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tedo- » Вто 10 ное 2009 19:33

Друго си е да повдигнеш "мъжкото" си его на добър шофьор, като нахокаш жена си как не може да кара (да, взела е книжка преди 10 години, но кара веднъж в месеца по 10км и умира от страх)...
Всеки 3-ти шофьор у нас кара "по инерция" (не шофира, а се вози на шофьорското място) не познава знаците и т.н. По Цариградско като стане катастрофа в насрещното платно и спират в "нашето" платно да гледат сеира... Един такъв "шофьор" даже беше ударил полицейската Астра пред него... Но, ако го питаш е the best :screwy

Жена ми кара всеки ден в час-пик по 12км в едната посока и се справя доста добре... Последно миналата година разпердушини един Голф 1 с джипката и си одраска бронята (даже май е счупила една щипка)... Но какво да се прави - не всички МПС-та са "здрави" като Голф...

Тежките катастрофи по вина на жени водачи са десетки пъти по-малко, но "жена = убиец зад волана" си е култова фраза... :bowdown

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Вто 10 ное 2009 20:37

Проблемът идва от там, че повечето мъже карат редовно колите си, а жените им са карали 5 пъти откакто имат книжка.....нормално е да е изнервено и притеснено. И мъж да ме кара като знам че кара веднъж на 100 години, пак е неприятно.

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Сря 11 ное 2009 9:32

Аз редовно давам голфа на жената :) доказала се е като шофер,а и често и взимам А4-ката като ми се докара бързичко :) 150 коня са си много пред мойте 90.Иначе сестра ми само ме юрка да я уча да кара ама след като удари голфа веднъж избягвам такива мераци :lol:

Потребителски аватар
Tedo-
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tedo- » Сря 11 ное 2009 9:47

сега се сещам - една позната лятото си купи кола и понеже я страх да кара, помолила брат си да ходи да прави каско по сервизи да я обслужи и т.н. Той като голям шофьор я чукнал на 2-ия ден, а после загубил талона... :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”