Запалителни кабели TESLA
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Запалителни кабели TESLA
Някой използвал ли е тази марка кабели и какви му са впечатленията от нея,нека сподели,благодаря.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:02, променено общо 1 път.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:за лада са много про
Ахам
Едни набедени газаджии се опитваха да ми пробутат такива за пасатко, 'щото видиш ли моите "май не били добре" и с "перфектната за моя мотор Tesla" стана лудница на стенда.
За по-старичките мотори могат и да стават, но специално за ABS са НЕподходящи.
- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:Смени ЕМ Комплекта, за да не смениш n-комплекта кабели.![]()
Върви в Ауто+ примерно, или се свържи с някой от колегите, продаващи авточасти и си вземи свестни кабели, подходящи за твоя мотор, на същите пари, а не някакви световно НЕизвестни марки
Колега прав си съгласен съм с теб,мисля да си взема BERU,моите сега на голфа са такива.Но що се отнася до цената не съм съгласен.Питал съм поне на 5-6 места и цената на BERU е с пъти по висока от въпросните неизвестни марки.Като казвам с пъти визирам гореспоменатия Ауто+,там ми обадиха цена-230 лева комплекта,същата е цената и в Юнитрейд.

- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didogn71 написа:и JAN MOR и TESLA са свестни кабели първите полски вторите чешки и двата вида са по добри от на ауто+китайския бош.имам пасат г60 и с полските кабели за 45лв съм минал 80х км,даже ходих и на диагностика при милчо боша в пловдив и всичко е 6
Да ти кажа аз въобще не съм си и помислял да слагам Бош,парил съм се няколко пъти от тази марка.Последния път беше когато си взех комплект чистачки Бош от магазин на Ауто+ за 30 лева и за 2 месеца им се е.....а майката както се казва,започнаха да правят черти и дори не дочакаха първата зима.

- GOLF_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:Прав си за цената, отплеснал съм се в сметките![]()
Купувал съм 1бр Bosch от плюсаджийте и си беше 36 лв., но пък не вярвам всичките ти да са дали фира
Ами да ти кажа ако не всичките то поне повечето са сдали багажа.Онази вечер като отворих капака на тъмно през ноща и запалих двигателя около кабелите присвяткаше поне на 5-6 места,а на този централния до бубината святкането се виждаше като малка светкавица.

- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CCCP_FAN написа:а по принцип за има ли разлика между свещи за газ и свещи за бензин и ако има и кои са най-подходящи за АБУ 1.6 моно Г3?
Този въпрос го зададох на Павката от Княжево в малко по-различен вариант - има ли нещо вярно, че за газ по-подходящи са свещи с един електрод, отколкото оригиналните триелектродни? Отговора беше - пълни глупости, купуваш си свещи, каквито ти ги дава производителя за твоя тип двигател и гледаш само да не налетиш на ментаци.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”