Потърси в и - бей, там съм виждал за около 10 - 20 паунда цялото огледало, барабар със сензор, кабели и т. н. Но не бива да очакваш кой знае какво от тази "екстра". В пъти по - удобното и ефикасно подобрение, което можеш да получиш е затъмняването на огледалото за обратно виждане.
Системата за автоматично миене на предното стъкло е леко бъгава, предполагам не случайно. Аз карам целогодишно на режим Ауто и имам следните забележки:
1. Лятно време при силен пек системата реагира на слънчевите лъчи, т. е. понякога се включва от слънцето. Много е дразнещо, в същото време и стряскащо. Имам и друга кола със сензор за дъжд, друга марка е и се получава същия ефект.
2. Много често системата не се задейства от само себе си, когато завали. Налага се да дръпнеш лоста за чистачките веднъж, за да се задейства.
3. В работещо положение като спра на светофар чистачките спират да работят. Не го прави винаги, а по - често. При потегляне се задействат отново, но да кажем минава доста време и аз вече съм дръпнал лоста, за да го активирам наново.
4. Много съм доволен от регулирането на паузата в дъждовно време. По моите изисквания успява да си нагласи перфекното положение спрямо силата на дъжда.
В общи линии не е кой знае каква глезотия. Даже понякога пречи.
Обаче силно препоръчвам да си сложиш затъмняващо се огледало! Няма такава по добра и практична екстра в автомобила!