Боклук такъв смотан комплексиран. И другия път като пътуваш свали от колата и жената която возеше до тебе, за да се показваш къв си "мъж" пред нея, защото и тя не е виновна че си роден толко тъп!

doaiena написа:Колеги много случки ми се случиха последната седмица!
Не знам от коя да започна тази преди малко или от по старите![]()
Преди няколко дни в дъждовете се прибирам от овче купел през красна поляна и там малко след жп.прелеза посока к.величков някъв идиот с баничарка мина на боя разтояние от мен като изпреварва в насрещното, малко по късно на цар симеон на моста на реката пак посока к.величков един кретен с фиат браво/а комби изкача почти целия от улица инж.иван иванов, аз съм по симеон и карам с 40км/ч яко спирачки не знам как се размина бях като джон рамбо зад волона и шумахер в едно как извъртях волана какво направих но се разминах от удар в левия му калник с моята предница а както някои знаят съвсем на скоро правих ремонт на предницата демек предницата ми е чисто нова /всичко ми беше като на лента пред очите, викам му на този сега ти ебах майката копеле мислех че съм го ударил излизам като рамбо от колата аз си тренирам и не съм много лекичък а и съм и вискок незнам как е изглеждало от страни но този се насра заключи се вътре и май беше с някакво момиче и му викам е копеленце нйедно къде гледаш ще ти еба майчицата, след като видях, че на колата ми няма нищо някак си агресята спадна, този взе да се извинява, аз живея в квартала и мои познати са ме гледали в този момент и казват, че ако са били те са щяли да се ударат и се кефат и казват ти излезна от колата като разгневен рамбо!
Днес по симеон посока з.фабрика карам си аз пак с 40к/ч и някъв кретен излиза от пряка по същия начин пак с фиат но пунто пак беше шибана ситуация но в пъти по лека от горната, спирам пред него псувам нещо и лайното вътре нещо се оглежда озърта замислясе дали да слиза викам му аз слез копеле слез спрях 5метра по надолу и го чакам, а той седи и мисли, а се е изнесъл целия на улицата и някъв му бибитна да се мръдне а той мисли, ного достраша зави си на дясно и отпраши добре, че отпраши какъв карминол го чакаше, ако знае моите хора са на 50метра по надолу а единя е доказан психопат!
След това пак на цар симеон на к.величков посока х.ботев, лентите на светофара са лява за направо и ляво, дясна лента за направо и дясно, аз съм в лявата лента и тръгвам и някъв кретен пак с пунто завива от дясната на ляво замалко да се нацепа в него /за миг си викам ооо падна ли ми, мисля си за тарикатчето преди малко/, но уви оказасе някъв чичка, който напсувах жестоко и жестикулярно!
Колеги аз ли съм карък или участниците в движението са станали тотални идиоти, такова нещо в един ден по две случки и то застрашаващи ме не ми се беше случвало досега и дави кажа не искам повече!
Съжалявам за лошия език нецензуриран, но вярвам, че и на вас да се беше случило нямаше да спестите думите!
Traytor написа: едно сиво БМВ
Traytor написа:Кажете ми, що за хора...
kaiser666 написа:Идиота днес бях азВлизам в кръговото на 4-ти километър и пред мене един трабант,той влезе вътре и изпърпори и помислих,че е тръгнал и си гледам от ляво няма коли и помалко се изнасям и по едно време се чу един звук
Тоя почна да ми обяснява как трабантите са уникални и колко са скъпи и редки частите за тях,ама се разбхраме(бронята му беше леко хлътнала,а на мойта удара пое рамката около номера та дори и драскотина нямам. Всеки прави грешки.
theultimate написа:kaiser666 написа:Идиота днес бях азВлизам в кръговото на 4-ти километър и пред мене един трабант,той влезе вътре и изпърпори и помислих,че е тръгнал и си гледам от ляво няма коли и помалко се изнасям и по едно време се чу един звук
Тоя почна да ми обяснява как трабантите са уникални и колко са скъпи и редки частите за тях,ама се разбхраме(бронята му беше леко хлътнала,а на мойта удара пое рамката около номера та дори и драскотина нямам. Всеки прави грешки.
Аз миналата година направих същото, но аз бях с трабант и помислих че другия е тръгналИначе някои части за трабант наистина са скъпи. Ако бронята е от стария модел без пластмасови ъгълчета - половината форум търси такива неудряни и никъде няма.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта