Скъсан болт на джанта - решено

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
red_fire
Автомобил:
Двигател:

Re: Скъсан болт на джанта - решено

Мнениеот red_fire » Сря 25 ное 2009 22:13

споко в краен случаи ще помагам с машината ерозината...така се казва.....много е яка.....и резбата си остава на 100%.....ако трябва ще ми пратиш ринга и аз ще я занеса..спокооо....ще помагам ако трябва..4е знам какво е кат го закъсаш.....малко съфорумци откликват..все пак благодаря на вси4ки които се отзоваха,дадоха мнение,и помогнаха ..... :beer

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Чет 26 ное 2009 0:31

red_fire написа:споко в краен случаи ще помагам с машината ерозината...така се казва.....много е яка.....и резбата си остава на 100%.....ако трябва ще ми пратиш ринга и аз ще я занеса..спокооо....ще помагам ако трябва..4е знам какво е кат го закъсаш.....малко съфорумци откликват..все пак благодаря на вси4ки които се отзоваха,дадоха мнение,и помогнаха ..... :beer

София далече брееее, може да дойде да почерпя една бира на капаните, и през това време ще го отремонтират в Бургас :)
Сигурен съм че и във Варна имат такава машинка :)

red_fire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red_fire » Чет 26 ное 2009 11:06

да важното е да си помагаме!!!! :drunk и да си пием заедно хахахах

Daina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Daina » Пон 20 сеп 2010 3:47

Извинявай че вадя стара тема,но къде в София може да се намери тази ерозийна услуга.Благодаря предварително. :bowdown

Върни се в “Направи си сам!”