Здравейте, след като вчера ми схурна нафта от ограденото в червено маркуче. Един приятел ми каза, че е за излишната нафта и го запуши с болче. Искам да се посаветвам и с вас така ли е правилно или трябва да отива някаде. Ето и снимки:
Колега по принцип ам трябва да имаш тапичка, а не маркуче.Явно някой преди теб го е сложил и е било запушено по някакъв начин да не тече. Това запушване с болтчето незнам колко е сигурно но ако не тече няма проблеми да караш така. Тези маркучета наистина са за излишната нафта и там налягането е мног ниско.Идеята е да съберат нафтата и да я върнат обратно към помпата.
Само един съвет:щом веднъж е текнало от маркуче на "обратна нафта",добре е да се запасиш с половин метър от тоя тип маркуч.Патил съм със служебно Кади от тия маркучета,нещо има проблем с "афтермаркет"-та,оригинала може 15 год.да изкара,или аз все на менте удрям.Иначе крайното щуцерче така се запушва
Колега,маркучето за обратното гориво трябва да си е на място. Четирите дюзи имат по два щуцера за излишното гориво,връзват се последователно,като единия на първа дюза се запушва.Последния,на 4-та дюза отива към ГПВН и от там през горивния филтър -в резервоара.Понякога при смяна на филтъра,започна да влиза въздух от пластмасовата приставка,свързваща маркучетата на излишното гориво.Може да се оправи с тънка гумичка/оринг/ под нея и ще се уплътни.
няма значение как са подредени дали е както при теб или на обратно, но както е казал единия колега по-горе купи си маркуч да имаш ако не го смениш, то поне да имаш за всеки случай. в Ауто+ продават такъв маркуч на Gates (8лв/м) и е много добър за тази цел също така има и за стотинки такива тапички за дюзата там където си сложил болта