проблем със задно ляво стъкло на б5 -разрешен
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем със задно ляво стъкло на б5 -разрешен
от няколко дни стъклото не иска да се сваля.като го натисна с ръка пропада,а след това като го вдигна се вдига само.стъклата са ел.четох някой теми във форума,но там проблема е ,че все пропадат сами,а мойто си седи и се вдига.
Последна промяна от gtri на Нед 29 ное 2009 17:11, променено общо 1 път.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем със задно ляво стъкло на б5
има една пластмасова втулка която блокира стъклото към вода4а-излязла е от мястото си 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем със задно ляво стъкло на б5-ПРОБЛЕМА Е ОТСТРАНЕН
благодаря,точно това беше.втулката беше изкочила.
- stanev79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем със задно ляво стъкло на б5 -разрешен
Като добър археолог успях да открия тази тема!
Имам същия проблем, но не виждам втулката (през сервизния отвор), а и горният пластмасов захват на водача за металната релса е счупен! Предвид това имам два въпроса:
Втулката държи ли се с нещо или щом не я виждам най-вероятно е паднала във вратата и да я търся там?
Какво представлява тази втулка и мога ли да я заместя с нещо или продава ли се самостоятелно?

Имам същия проблем, но не виждам втулката (през сервизния отвор), а и горният пластмасов захват на водача за металната релса е счупен! Предвид това имам два въпроса:
Втулката държи ли се с нещо или щом не я виждам най-вероятно е паднала във вратата и да я търся там?
Какво представлява тази втулка и мога ли да я заместя с нещо или продава ли се самостоятелно?