Искам като включа задна на Пасата (б4 комби) да се включват аварийните.Помогнете моля ви.
dragnev написа:това е перфектна идея, даже ако може и да се включи и звуков сигнал като на камойоните (например) ще е иделано
които може да даде някакво инфо за инсталация
сигурен съм че ще има много зарибени по идеята - първият ще съм аз
joromnt написа:Паралелен ключ на бутона за аварийните. От датчика за включване на задна, теглиш един управляващ кабел към едно реле, което командва паралелен контакт на бутона от таблото ти.
Малко абстрактно го обясних, надявам се разбра идеята.
Vasseto написа:Това е пълна простотия.Да не би да си аварирал като даваш на заден?
Помисли само !?!?! Карам си аз и гледам светят аварийки! Какво си мисля АЗ. Този НЯМА да помръдне! Супер!
ОБАЧЕ ТИ ДАВАШ НА ЗАД(не си ме видял)!!!!!!! Е ПОДЯВОЛИТЕ В МЕН ЛИ ЩЕ ВЛИЗАШШШШШШ?????
Защо не си отговориш на тази въпрос?Помисли за теб.
P.S. Дано не съм зад теб.
Малко_Направен написа:Е нали ще свети и задната бе колега,какви ги говориш.Много хора карат назад с пуснати аварийни.
mafiota_a4 написа:Вързах кабел за датчика на скоростната кутия,намерих под волана коя е клемата за аварийните,НО като вържа кабелите свети но не мига!!!!Сега въпросът е как да замига?!
P.S. Няколко приятееля коити чаткат токовете на колите ми казаха,че съм луд да се занимавам да правя това защото имало шанс да се натовари веригата и да стане някоя беля,но аз искам да го направя така че чакам за още акъл и съвети!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта