Здравейте, имам следното въпросче - имам касетофон Blaupunkt със CD Changer контрол и AUX вход. Така въпроса е че като се порових из нета намерих такива преходници точно за тая работа но не в Бг. Те са няколко вида в зависимост от буксата накрая както и дали са за един или два AUX-а. Поствам снимки и моля ако някой е виждал да се продава такъв кабел да ме насочи къде бих могъл да намеря, ако тука няма такива, моля потърсете схема на кабела за да си го направя сам. Мерси предварително колеги.
...сега се стигна до проблема с ваденето на щайгата от таблото - като я монтираха ползваха едни П-образни скоби които се пъхат 2 по 2 в отворите и така се вади - от къде за си взема такива и колко чинат? Има ли друг начин да се извади без тоя иструмент?
Става с пълнители от химикалк или с отверки със същата дебелина, електорди.. абе квот ти кеф..
въпроса е да се приберат щипките после ще си го издърпаш сам...
Ми то от снимките е видно на кои крачета става..
Стига да комуникират по АУХ наистина..
Чикииката е да командваш ипода от музиката.. ама 100 долара е това устройство.. щото симулира некакви протоколи към ипода..
Имаше някъде яко такива линкове.. аз се бях запалил, като купувах чейнджър за заводската музика у колата...
Всичко беше точно така като предполагах - ляв десен и маса нищо по сложно - кабел не съм си купувал.. ползвахме кабелче 3-но а накрайниците за буксата един приятел направи от джъмпери от комп - запоени за кабела - стана идеално - звука е чист и силен. ето как стана....