,или бърка скоростите, жерно че това е трудна работа,нещо ми се сърти в главата е в направи си сам в този раздел имаше нещо с дисплеи,имаше и една друга с ламарина ако намеря линка ще го качаWr450f написа:Колега ти до като караш да не би да не знаеш на коя скорост си ?
apa6o написа:С малко лаични разсъждения стигнах до идеята за поставяне на копченца, които лоста да ги натиска, когато е поставен в различно положение, но не знам дали изобщо е приложимо, а иначе не може ли да се ползват данните от VSS и от оборотомера, ако са електронни, и чрез тях да се изчислява спрямо предавателните отношения на всяка скоростТова второто е плод на нещата които учиме в даскало, ужким съм информатик
hp7909 написа:рид-ампули срещу всяка предавка и нещо като магнитна гривна нанизано на лоста ? и естествено някакъв контролер + софт за него. Частите ще излязат около 25-30лв и трябва някой да ти напише програмата за контролера,а това което си го видял на китайската тротинетка не е дисплей има светодиоди в килийки и мисля ,че ги светва според скороста с която се движиш защото съм виждал като спре оставям го на свободна и след 2-3 сек ми показва "N" .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта