та ги върнах и сега съм със старите Тунинг фарове за Г3
- White Arrow
- Автомобил:
- Двигател:
Тунинг фарове за Г3
Приятели има ли някой който да знае къде в Пловдив мога да си намеря фарове за 3-та с прозрачното стъкло но не ориг. щото не ми се дават 400 лв.Може и турски но такива които са пробвани щот аз си купих за 150 и рефлектора се набръчка и стопи още докато ги настройвах
та ги върнах и сега съм със старите 
та ги върнах и сега съм със старите - spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тунинг фарове за Г3
White Arrow написа:Приятели има ли някой който да знае къде в Пловдив мога да си намеря фарове за 3-та с прозрачното стъкло но не ориг. щото не ми се дават 400 лв.Може и турски но такива които са пробвани щот аз си купих за 150 и рефлектора се набръчка и стопи още докато ги настройвахта ги върнах и сега съм със старите
Мернах един магазин дето продаваха такива неща. Мисля, че и за VW има - не знам дали са турски или оригинални. Намира се до МТел на Марица.
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
White Arrow написа: купих за 150 и рефлектора се набръчка и стопи още докато ги настройвах
Ми какво очакваш за тези пари.... мене ако питаш си събери парички и си купи хубави истински фарове, а не да загаснеш някъде на магистрала някоя нощ и да се чудиш кво да правиш
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
White Arrow написа:Приятели има ли някой който да знае къде в Пловдив мога да си намеря фарове за 3-та с прозрачното стъкло но не ориг. щото не ми се дават 400 лв.Може и турски но такива които са пробвани щот аз си купих за 150 и рефлектора се набръчка и стопи още докато ги настройвахта ги върнах и сега съм със старите
НЕоригинални, които да светят добре няма! или дай повече пари или не си купувай нищо. Инъче колегата gas ще те уреди с фарчета
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веднъж си се опарил,сега пак ли искаш да купиш такива